Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Διοργανώθηκε φιλανθρωπική εκδήλωση για παιδικό σχολικό εκφοβισμό

Offsite Team -
29.11.2022 - 12:06

Διοργανώθηκε φιλανθρωπική εκδήλωση για παιδικό σχολικό εκφοβισμό

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης δόθηκαν στο Ίδρυμα Μικροί Ήρωες

Για τον παιδικό σχολικό εκφοβισμό, τον ρόλο της οικογένειας αλλά και τη συμβολή της κοινωνίας μίλησαν ειδικοί στην εκπαίδευση αλλά και ψυχολόγοι σε φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε η εκπαιδευτικός Ελίνα Κατσιαή Πεττεμερίδη και πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο "Σάββα και Βάσως Δημάδη", στον Άγιο Δομέτιο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, σε χαιρετισμό του στην εκδήλωση ο Ευρωβουλευτής Λουκάς Φουρλάς αναφέρθηκε στο έργο του Ιδρύματος Μικροί Ήρωες αλλά και στην ανάγκη στήριξης των οικογενειών των παιδιών που βρίσκονται στο Μακάρειο Νοσοκομείο. Ευχαρίστησε την κ. Πεττεμερίδη για την πρωτοβουλία της να διοργανώσει μια τέτοια εκδήλωση τόσο για τον φιλανθρωπικό της χαρακτήρα όσο και για το ίδιο το θέμα που μαστίζει τη σημερινή κοινωνία.

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης δόθηκαν στο Ίδρυμα Μικροί Ήρωες που στοχεύει στην ψυχολογική και κυρίως στην οικονομική στήριξη των οικογενειών των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο και λευχαιμία και νοσηλεύονται στο Παιδοογκολογικό Τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου ή βρίσκονται στο εξωτερικό για θεραπεία, αναφέρεται τέλος.

ΚΥΠΕ

Home