Διπλό φονικό: Ο μάρτυρας «κλειδί» και η προβολή βίντεο

Διπλό φονικό: Ο μάρτυρας «κλειδί» και η προβολή βίντεο

Όλα όσα έγιναν στη σημερινή δικάσιμο.

Εκ νέου στο Δικαστήριο παρουσιαστήκαν σήμερα Πέμπτη (14/3) οι τρεις κατηγορούμενοι για το στυγερό έγκλημα στο Στρόβολο τον περασμένο Απρίλιο που συγκλόνισε το παγκύπριο. 

Κατά την σημερινή δικάσιμο, η δικηγόρος του Λευτέρη Σολωμού ζήτησε αναβολή της δίκης, για περαιτέρω διαβούλευση με τον πελάτη της ενόψει και της κατάθεσης του Αστυνομικού Κυριάκου Καυκαλιά.

Το αίτημα της εγκρίθηκε ομόφωνα, από πλευράς Δικαστηρίου, ορίζοντας επόμενες δικάσιμους στις 18 Μαρτίου και 26 Μαρτίου. 

Μάλιστα όπως αναφέρθηκε από πλευράς Δικαστηρίου στην επόμενη δικάσιμο θα υπάρχει προτζεκτορ για προβολή αποσπασμάτων από κλειστό κύκλωμα, όπου θα παρουσιάσει ο μάρτυρας Αστυνομικός Κυριάκος Καυκαλιάς.

Επίσης να σημειώσουμε ότι, ο δικηγόρος του Λοίζου Τζιωνή μετά από συνεννόηση με τον πελάτη του απέστειλε στον Γενικό Εισαγγελέα επιστολή ζητώντας το πόσο 2000 ευρώ για ετοιμασία σχετικών ιατροδικαστικών εκθέσεων για την ζητήματα που εγείρονται από την όλη υπόθεση. 

Με την κατηγορούσα Αρχή να αναφέρει ότι εγκρίθηκε το πόσο των 1800 ευρώ. 

Τέλος να υπενθυμίσουμε, ότι χθες Τετάρτη (13/3) το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου επέβαλε ποινή φυλάκισης 8 μηνών στον βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης Λοίζο Τζιωνή για υπόθεση διάρρηξης κατοικίας η οποία διαπράχθηκε το 2012. 

Home