Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Διπλό φονικό: Σήμερα η ποινή για την Σάρα Σιάμς

Offsite Team -
21.02.2019 - 07:47

Διπλό φονικό: Σήμερα η ποινή για την Σάρα Σιάμς

Thumbnail
Η Σιάμς κατηγορείται για την συνωμοσία διάπραξης ληστείας

Σήμερα αναμένεται να επιβληθεί η ποινή στην κατηγορούμενη Σάρα Σιάμς για την υπόθεση του διπλού φονικού στον Στρόβολο τον περασμένο Απρίλιο.

Μετά και τα τελευταία γεγονότα, η κατηγορούμενη Σάρα Σιάμς απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες που την επιβάρυναν εκτός από αυτή της συνωμοσίας για διάπραξης ληστείας, την οποία και παραδέχτηκε. Η αναστολή των κατηγοριών έγινε μετά από οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τα όσα λέχθηκαν στην προηγούμενη δικάσιμο, η Σιαμς θα μετεξελιχθεί σε μάρτυρα κατηγορίας στην υπόθεση. 

Στο μεταξύ, στην προηγούμενη δικάσιμο ο δικηγόρος της Σιάμς, ανέφερε πως η πελάτισσά του, έπεσε θύμα βιασμού από τον Τιζωνή μετά το μοιραίο βράδυ του φόνου, αναφέροντας μάλιστα ότι δεν ήταν πρώτη φορά. 

Όπως είπε, από την πρώτη μέρα γνωριμίας τους, ο Τζιωνής έδωσε ναρκωτικά στην Σιάμς, ενώ την ζήλευε παθολογικά. 

Πρόσθεσε επίσης πως, η πελάτισσα του είχε συμφωνήσει σιωπηλά στα σχέδια του Τζιωνή, ενώ εκείνη την περίοδο ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Όλοι οι κατηγορούμενοι είχαν δηλώσει μη παραδοχή και στις επτά συνολικά κατηγορίες, που αντιμετωπίζουν και που αφορούν στα αδικήματα του φόνου εκ προμελέτης, της συνωμοσίας για διάπραξη κακουργήματος, της ληστείας, της νυχτερινής διάρρηξης κατοικίας, της απαγωγής προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό και της μεταφοράς επιθετικών όπλων.  

Home