Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Διπλό φονικό: Τι έδειξαν οι νεκροτομές των δύο γυναικών

Offsite Team -
06.12.2021 - 21:17

Διπλό φονικό: Τι έδειξαν οι νεκροτομές των δύο γυναικών

Τα ιατροδικαστικά ευρήματα

Πολύωρες ήταν οι νενομισμένες νεκροτομές στις σορούς των δύο γυναικών οι οποίες δολοφονήθηκαν από τον 32χρονο, όπως ο ίδιος ομολόγησε. 

Οι νεκροτομές διενεργήθηκαν από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατος της 33χρονης Mariia Gazibagandova προκλήθηκε από τραυματική ρήξη πνεύμονα προκληθείσα από πυροβόλο όπλο.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Σε ότι αφορά την 43χρονη Khaiat Alraeesi, ο θάνατος της προκλήθηκε λόγω πολλαπλής ρήξης ζωτικών οργάνων προκληθέντα από πυροβόλο όπλο. Συγκεκριμένα έπληξαν, ήπαρ, καρδιά και πνεύμονα.

Επιμένει ότι τις σκότωσε επειδή τον χλεύαζαν

Θυμίζουμε ότι το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, σε διαδικασία προσωποκράτησης η οποία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών διέταξε την οκταήμερη κράτηση του 32χρονου υπόπτου.

Ο 32χρονος επιμένει ότι επέστρεψε στο εξοχικό από το κυνήγι και άκουσε τις 2 γυναίκες να συζητούν και θεώρησε ότι τον χλεύαζαν. Όπως είπε, θόλωσε και τις πυροβόλησε με το κυνηγετικό. Σημειώνεται ότι όπως ανέφερε οι γυναίκες διάμειναν το βράδυ στο εξοχικό. Αφού έσκαψε με βοήθεια άλλων προσώπων στην αυλή, τις έθαψε και έβαλε πάνω από το σημείο και χαλίκια.

Η αστυνομία αναζητά ακόμα 2 πρόσωπα τα οποία σύμφωνα με τον δράστη, τον βοήθησαν να σκάψει στην αυλή υποστηρίζοντας ότι θα κάνει μια κατασκευή. Δεν γνώριζαν όπως είπε για τον θάνατο των γυναικών. 

Ερωτηθείς για τα δύο πρόσωπα που βοήθησαν να σκάψουν στην εξοχική κατοικία, και κληθείς να σχολιάσει τον ισχυρισμό του υπόπτου ότι αυτά τα πρόσωπα δεν γνώριζαν γιατί τους μετέφερε να σκάψουν, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου είπε πως ο εντοπισμός των δύο αυτών προσώπων και η μαρτυρία τους θα είναι πολύ σημαντικό στοιχείο στην υπόθεση.  

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Ανέφερε πως ο ύποπτος έχει δώσει κάποια περιγραφή για τα δύο πρόσωπα ενώ όπως ισχυρίστηκε δεν γνωρίζει στοιχεία. Αντιλαμβάνεστε, είπε, πόσο δύσκολο είναι να εντοπιστούν τα πρόσωπα αυτά. «Εμείς προχωρούμε και στο περιθώριο αυτό των 8 ημερών που είναι προφυλακισμένος, να εντοπίσουμε τα δύο πρόσωπα για να εξακριβώσουμε αν οι ισχυρισμοί του είναι αληθινοί», είπε, σημειώνοντας πως από την πρώτη στιγμή ο ύποπτος προβαίνει σε διάφορες αντιφατικές καταθέσεις.

Ψάχνει και 3ο πρόσωπο η αστυνομία

Επιπλέον το νεότερο που προκύπτει είναι ότι η αστυνομία αναζητά ακόμα ένα πρόσωπο το οποίο καταγράφθηκε από κλειστά κυκλώματα της περιοχής, να βρίσκεται στη θέση του συνοδηγού κατά την αναχώρηση του από το εξοχικό. Η αστυνομία εξετάζει διάφορους ισχυρισμούς του δράστη. 

Home