Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Δωρεά ύψους €1εκατ από Ρώσο επιχειρηματία στον ΟΚΥπΥ

Offsite Team -
16.04.2020 - 10:57

Δωρεά ύψους €1εκατ από Ρώσο επιχειρηματία στον ΟΚΥπΥ

Thumbnail
Για την αντιμετώπιση του Covid-19

Δωρεά ύψους €1εκατ, για την αγορά οθονών παρακολούθησης ζωτικών λειτουργιών ασθενών (μόνιτορ), έλαβε ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ), από τον κ. Ρόμαν Σεμιόκιν, Ρώσο επιχειρηματία που απέκτησε τη Κυπριακή υπηκοότητα μέσο του προγράμματος πολιτογράφησης και οποίος διαμένει μόνιμα στη Κύπρο εδώ και μερικά χρόνια με την οικογένεια του.

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS <<<

Σύμφωνα με τον ΟΚΥπΥ, ο κ. Σεμιόκιν μέσα από αυτή τη γενναιόδωρη πράξη επιθυμεί να συμβάλει στις προσπάθειες αντιμετώπισης του ιού COVID-19 στην Κύπρο.

Οι οθόνες παρακολούθησης ασθενών (μόνιτορ) θα τοποθετηθούν στη νέα πτέρυγα Μονάδας Εντατικής Θεραπείας που κατασκευάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Τα πρώτα μόνιτορ, αναμένεται να φθάσουν στην Κύπρο τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες, αλλά και την ευγνωμοσύνη του προς τον κ. Σεμιόκιν και αναφέρει ότι πρόκειται για μία συγκινητική και αλτρουιστική κίνηση, η οποία ενισχύει σημαντικά τη προσπάθεια του ΟΚΥπΥ αλλά και την συλλογική προσπάθεια της Πολιτείας για αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας του COVID – 19.

ΚΥΠΕ

Home