Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Drones, οχήματα και εξοπλισμένα κέντρα για την Πολιτική Άμυνα

Του Γιώργου Μιχαηλίδη -
24.07.2022 - 06:10

Drones, οχήματα και εξοπλισμένα κέντρα για την Πολιτική Άμυνα

Τεχνολογική αναβάθμιση εντός του 2023

Του Γιώργου Μιχαηλίδη

Η Πολιτική Άμυνα αναβαθμίζεται.και τεχνολογικά στις αρχές του 2023.. Όπως πληροφορείται η Offsite News στο οπλοστάσιο της Υπηρεσίας θα ενταχθούν 34 αυτοκίνητα αλλά και νέα drones πλήρως εξοπλισμένα.

Στην προσπάθεια αποτελεσματικότερης εφαρμογής των σχεδίων δράσης στις αρχές του 2023 θα συγκροτηθούν δυο κινητά κέντρα ελέγχου με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές στη Λευκωσία αλλά και στη Λεμεσό για να καλύψει τις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου. Με αυτό τον τρόπο και την απαραίτητη εκπαίδευση η Πολιτική Άμυνα θα διευρύνει την ποιότητα των υπηρεσιών της.

>>> NEO - Brief Platinum, το πρώτο διαδραστικό περιοδικό από την Δημοσιογραφική Ομάδα της Brief. Κάνε δωρεάν εγγραφή ΕΔΩ για να παραλάβεις το πρώτο τεύχος με αποκλειστικό αφιέρωμα στις Φοιτητικές Εστίες <<<

Όπως πληροφορούμαστε, στα κέντρα ελέγχου θα εγκατασταθούν ασύρματοι, εξειδικευμένες οθόνες, ενώ τα κέντρα ελέγχου θα είναι συντονισμένα με τα αυτοκίνητα και τα drones. Η Πολιτική Άμυνα ήδη διαθέτει στο στόλο της μη επανδρωμένα αεροσκάφη και με την ενίσχυση θα ανέλθουν στα 9.

>>>>Διαβάστε επίσης: Ρίχνουν εκατ. € σε app που θα σε ενημερώνει για φωτιά ή πλημμύρες<<<<

Αρμόδιες πηγές μας είπαν ότι η Πολιτική Άμυνα θα ενισχυθεί τεχνολογικά ώστε να είναι σε θέση να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της νέας εποχής. 

Home