Δυνατοί άνεμοι ξερίζωσαν δέντρα στην Λευκωσία (φώτο-βίντεο)

Δυνατοί άνεμοι ξερίζωσαν δέντρα στην Λευκωσία (φώτο-βίντεο)

Μικρές εστίες φωτιάς από σπινθήρες

Έντονα καιρικά φαινόμενα επικρατούν από το πρωί σε διάφορες περιοχές της Κύπρου.  Μάλιστα σε περιοχές της Λευκωσίας από τους δυνατούς ανέμους είχαμε και πτώσεις δέντρων.

 Παράλληλα σε επικοινωνία μας με την Πυροσβεστική υπηρεσία μας αναφέρθηκε ότι εξαιτίας των δυνατών ανέμων υπήρξαν σε διαφορές περιοχές σπινθηρισμοί καλωδίων με αποτέλεσμα λόγω και των ξηρών χόρτων να υπάρξει φωτιά.

1

 

Στο μεταξύ σύμφωνα με το δελτίο του καιρού το απόγευµα θα εµφανίζονται αυξηµένες νεφώσεις στη µέση και ανώτερη ατµόσφαιρα, που πιθανό να δώσουν µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη.

 

Απόψε θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Home