Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Δυο Υπουργοί και ένας Υφυπουργός σε καραντίνα - Επαφή με κρούσμα

Offsite Team -
27.10.2020 - 13:22

Δυο Υπουργοί και ένας Υφυπουργός σε καραντίνα - Επαφή με κρούσμα

Thumbnail
Ενεργοποιήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα

Σε καραντίνα βρίσκονται αυτή την ώρα Υπουργός Μεταφορών, Γιάννης Καρούσος, Άμυνας, Χαράλαμπος Πετρίδης και Υφυπουργός Ναυτιλίας Βασίλης Δημητριάδης αφού είχαν επαφές με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Το κρούσμα αφορά σύμβουλο του Υπουργού Μεταφορών, ο οποίος εντοπίστηκε θετικός το Σαββατοκύριακο, αλλά την παρασκευή βρισκόταν σε συσκέψεις με τους 2 Υπουργούς και τον Υφυπουργό καθώς και με το Δημοτικό Συμβούλιο Γερμασόγειας.

Εννοείται ότι ο Σύμβουλος δεν γνώριζε αλλά ούτε είχε το παραμικρό σύμπτωμα, αφού τα πρώτα συμπτώματα εμφανιστήκαν κατά το Σαββατοκύριακο και έκτοτε δεν ήρθε σε επαφή με κανένα

Όπως πληροφορείται η Offsite, οι 2 Υπουργοί και ο Υφυπουργός καθώς και όλο το προσωπικό του γραφείου του Υπουργού Μεταφορών υποβλήθηκαν σε τεστ με αρνητικά αποτελέσματα, ωστόσο τέθηκαν σε καραντίνα μέχρι και τα επαναληπτικά τεστ όπως προβλέπει το πρωτόκολλο.

Ο σύμβουλος του Υπουργού παρουσιάζει ήπια έως μέτρια συμπτώματα.

Μάλιστα ο συνεργάτης του Υπουργού Μεταφορών, γνωστοποίησε το γεγονός με ανάρτηση του στο Facebook.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

«Δυστυχώς ήρθε και η δική μου η σειρά. Από την Κυριακή το βράδυ έχω ενημερωθεί, μετά από διενέργεια εξετάσεων λόγω συμπτωμάτων, ότι είμαι επιβεβαιωμενο κρούσμα του ιού Covid-19.

Θέλω να ξέρετε ότι δεν είναι καθόλου εύκολο. Τόσο καιρό το έγραφα αλλά δεν το ένιωθα. Τώρα σας το λέω και το νιώθω... Το νιώθω στο στήθος μου, στα κόκαλα μου, στο κεφάλι μου... Παντού έντονοι πόνοι.

Σε κάποιους εκδηλώνονται πιο ήπια συμπτώματα, σε κάποιους άλλους όμως όχι. Πρέπει να παλέψουμε όλοι για αυτούς. Εγώ θα δώσω την δική μου μάχη και όσοι με ξέρετε, γνωρίζετε ότι θα προσπαθήσω πολύ και θα βγω νικητής με το έτσι θέλω.

Υπάρχουν όμως άνθρωποι που λόγω διαφόρων δεδομένων στην ζωή τους (π.χ οι ευάλωτες ομάδες, ο παππούς και η γιαγιά, οι καρκινοπαθείς κτλ,) θα περάσουν πολύ δύσκολα και ίσως να χάσουμε και κάποιους.

Για αυτό, αγαπημένοι μου φίλοι, ας σταματήσουμε να θεωρούμε ότι είμαστε γιατροί ή επιδημιολόγοι ή το κέντρο του σύμπαντος, και ας εφαρμόσουμε πίστα όλα τα μέτρα που κατά καιρούς αποφασίζει η Κυβέρνηση, είτε «πάμε» τον Νικαρο είτε όχι.

Υ.Γ. Πολλοί φίλοι με παίρνετε τηλέφωνο για να δείτε πως είμαι και να με ακούσετε. Απολογούμαι, αλλά δεν μπορώ να σας μιλήσω αυτές τις μέρες, θα επανέλθω, όμως, λίαν συντόμως.»

1

Home