Έδωσε την δική του εκδοχή ο 30χρονος που παρέσυρε την έγκυο

Έδωσε την δική του εκδοχή ο 30χρονος που παρέσυρε την έγκυο

Kυοφορούσε στον έβδομο μήνα - Η κατάσταση της υγείας του 50χρονου συντρόφου της

Ο 30χρονος οδηγός του οχήματος που παρέσυρε 39χρονη έγκυο πεζή έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία δίνοντας την δική του εκδοχή για το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Offsite, o 30χρονος οδηγός που παρέσυρε την άτυχη εγκυμονούσα το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Ζυγίου - Μαζωτού στη Λάρνακα, έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία παρουσιάζοντας την δική του εκδοχή για τα γεγονότα που οδήγησαν στο τραγικό ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο της 39χρονης.

Ενώ παράλληλα σε έλεγχο αλκοόλης που του διενεργήθηκε από την αστυνομία η ένδειξη ήταν μηδενική.

Να σημειώσουμε ότι η ορατότητα στον συγκεκριμένο δρόμο την στιγμή του ατυχήματος φέρεται να ήταν κακή.

Όσων αφορά το σύντροφο της 39χρονης ο οποίος μεταφέρθηκε και αυτός στο νοσοκομείο, πληροφορίες μας αναφέρουν πως έφερε μικροτραυματισμούς και ακολούθως απολύθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο συνέβη λίγο πριν τις 6 το απόγευμα της Κυριακής, τη στιγμή του τροχαίου η 39χρονη συνοδευόταν από τον σύντροφο της, στην προσπάθεια τους να περάσουν απέναντι κάτω από συνθήκες που διερευνώνται παρασύρθηκαν από όχημα που οδηγούσε ο 30χρονος.

Η 39χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όμως δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, ενώ στην τραγικότητα του περιστατικού έρχεται να προστεθεί και η πληροφορία πως η 39χρονη κυοφορούσε στον έβδομο μήνα.

Οι εξετάσεις της τροχαίας συνεχίζονται.

Home