Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Έφοδος Αστυνομίας σε διαμέρισμα στην Λευκωσία - Τι εντόπισαν

Offsite Team -
22.07.2019

Έφοδος Αστυνομίας σε διαμέρισμα στην Λευκωσία - Τι εντόπισαν

Thumbnail
Χειροπέδες σε τέσσερα άτομα

Μέλη της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) μετέβησαν γύρω στις 8 χθες βράδυ σε συγκεκριμένο διαμέρισμα στη Λευκωσία, για εκτέλεση εντάλματος έρευνας. 

Όταν τα μέλη της ΥΚΑΝ μετέβησαν στο σημείο, οι ένοικοι του διαμερίσματος, φαίνονται να μην άνοιγαν την πόρτα και η είσοδός τους επιτεύχθηκε με την παραβίαση της εισόδου. 

Εντός του διαμερίσματος βρίσκονταν δύο άντρες ηλικίας 38 και 36 χρόνων και μια γυναίκα 36 χρόνων. 

Κατά τη διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, εντοπίστηκε ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης βάρους 206 γραμμαρίων, άσπρη κρυσταλλική ουσία που πιστεύεται ότι είναι μεθαμφεταμίνη βάρους 12 γραμμαρίων και 870 γραμμάρια μαύρης συμπαγούς ουσίας που πιστεύεται ότι είναι ρητίνη κάνναβης, σε πλάκες. Εντοπίστηκε επίσης το χρηματικό ποσό των €2,800.

Τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση. 

Κατά τον ίδιο χρόνο της έρευνας στο πιο πάνω διαμέρισμα, δεύτερη ομάδα της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) ανέκοψαν για έρευνα όχημα στο οποίο επέβαιναν 29χρονος και 31χρονη. Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκε άσπρη συμπαγές ουσία που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη βάρους 70 γραμμαρίων, καθώς και 7 γραμμάρια άσπρης σκόνης που επίσης πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη. 

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 29χρονου, εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 20 γραμμαρίων περίπου καθώς και το χρηματικό ποσό των €21,370. Ο 29χρονος συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκε υπό κράτηση. 

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας) συνεχίζει τις εξετάσεις. 

 

Home