«Εφυγε» από τη ζωή ο τέως ΓΔ της ΟΕΒ, Μιχάλης Πήλικος

«Εφυγε» από τη ζωή ο τέως ΓΔ της ΟΕΒ, Μιχάλης Πήλικος

«Σπουδαία φυσιογνωμία και ένας σπάνιος ηγέτης»

Απεβίωσε σήμερα (29/5) μετά από επταετή μάχη με την επάρατη νόσο o τέως Γενικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ), Μιχάλης Πήλικος.

Την ανακοίνωση έκανε ο νυν Γενικός Διευθυντής της Ομοσπονδίας, Μιχάλης Αντωνίου, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

Όπως αναφέρει, «η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) θρηνεί για την απώλεια του τέως Γενικού της Διευθυντή Μιχάλη Πήλικου, ο οποίος απεβίωσε σήμερα μετά από 7ετή μάχη με την επάρατη νόσο». 

«Ο επιχειρηματικός κόσμος έχασε μια σπάνια φυσιογνωμία και ένα σπουδαίο ηγέτη. Αιωνία του η μνήμη», καταλήγει.tw

Συλλυπητήρια από ΔΗΣΥ

Αυτούσια η ανακοίνωση:

 

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε τον χαμό του Μιχάλη Πήλικου, ενός ανθρώπου που υπηρέτησε με ήθος την επιχειρηματικότητα του τόπου διατελώντας επί χρόνια Γενικός Διευθυντής της ΟΕΒ. Η πολυδιάστατη και ευδόκιμη προσφορά του, η στήριξή του στην ανάπτυξη του επιχειρείν, αναγνωρίστηκε από τον επιχειρηματικό κόσμο εντός κι εκτός Κύπρου λαμβάνοντας σειρά διακρίσεων.

Έντονη υπήρξε η δράση του Μιχάλη Πήλικου και στα κοινά. Υπηρέτησε το Λευκόνοικο ως Δήμαρχος επί σειρά ετών, με αμείωτη την αγάπη του για την πόλη κάτι που ο ίδιος όπως είχε κατ’ επανάληψη δηλώσει αποτελούσε ύψιστη ευθύνη και χρέος το οποίο τον οδηγούσε πάντα κατά την άσκηση των καθηκόντων του.  

Η ηγεσία και τα στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για τον θάνατο του Μιχάλη Πήλικου στην οικογένεια και στους οικείους του.

Συλλυπητήρια ΔΗΚΟ

Η ηγεσία και τα στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος εκφράζουν βαθύτατη θλίψη για το θάνατο του Μιχάλη Πήλικου, τέως Γενικού Διευθυντή της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ).

Το όνομα του έχει δικαίως συνδεθεί άρρηκτα με την επιχειρηματικότητα του τόπου μας και η πολυδιάστατη προσφορά του έχει αδιαμφισβήτητα συμβάλει στην εξέλιξη και στην ανάπτυξη του κυπριακού επιχειρείν. 

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. 

 

Home