Έγινε η κλήρωση για 260 άνεργους που θα ελέγχουν για τα μέτρα

Έγινε η κλήρωση για 260 άνεργους που θα ελέγχουν για τα μέτρα

Κληρώθηκαν οι 260 άνεργοι που θα συνδράμουν των προληπτικών ελέγχων για περιορισμό της COVID-19

Ολοκληρώθηκε σήμερα, Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021, στις 2.30 μ.μ., η κλήρωση για τη διαδικασία αγοράς υπηρεσιών από 260 ανέργους, οι οποίοι θα συνδράμουν των προληπτικών ελέγχων εποπτείας της αγοράς για περιορισμό της εξάπλωσης της ασθένειας του κορωνοϊού Covid-19. Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε μέσω αυτοματοποιημένου ηλεκτρονικού συστήματος υποβολής αιτήσεων.

Την όλη διαδικασία για την αγορά υπηρεσιών διενήργησε το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, μετά από απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Τα 260 άτομα τα οποία κληρώθηκαν, αναμένεται να λάβουν αυθημερόν σχετική ειδοποίηση μέσω του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου, με την οποία θα ενημερώνονται και για την υπηρεσία στην οποία θα τοποθετηθούν. Αφού τύχουν εκπαίδευσης αναφορικά με τη διαδικασία και τις επιθεωρήσεις που πρέπει να πραγματοποιούνται, θα συμμετέχουν στους προληπτικούς ελέγχους επιτήρησης του εμπορίου και των άλλων οικονομικών δραστηριοτήτων.

Στη σελίδα του Υπουργείου Ενέργειας στο Facebook, στον σύνδεσμο https://fb.watch/40Bpf7LT7E/, υπάρχει αναρτημένο το σχετικό βίντεο από τη ζωντανή μετάδοση της κλήρωσης.

Home