Εγκλωβισμένα αυτοκίνητα στον δρόμο Πλατρών – Τρόοδους

Εγκλωβισμένα αυτοκίνητα στον δρόμο Πλατρών – Τρόοδους

Παραμένουν ολισθηροί πολλοί δρόμοι

Δύο με τρία αυτοκίνητα που επιχείρησαν να φτάσουν στην πλατεία Τροόδους από τον δρόμο Πλατρών – Τροόδους χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες ή κίνηση στους 4 τροχούς, εγκλωβίστηκαν, με την Αστυνομία και πολίτες να προσπαθούν να τα απεγκλωβίσουν.  

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ το μέλος της Αστυνομικής Δύναμης Φώτης Φωτίου, που υπηρετεί στον Αστυνομικό Σταθμό Τροόδους, που ήταν επιτόπου, τα αυτοκίνητα τύπου σαλούν είχαν εγκλωβιστεί στα αριστερά του δρόμου και ένα τζιπ είχε αναποδογυριστεί σε χαντάκι. Δεν υπήρχαν τραυματισμοί, δήλωσε και τόνισε ότι οι δρόμοι είναι «παγοδρόμια» και γι’ αυτό επικίνδυνοι.

 

Όσοι θέλουν να επισκεφθούν την πλατεία Τροόδους και την κορυφή του Ολύμπου, να μην το πράξουν εάν δεν έχουν αντιολισθητικές αλυσίδες στα αυτοκίνητά τους και κίνηση και στους 4 τροχούς, ανέφερε ο κ. Φωτίου.

 

Oι ακόλουθοι δρόμοι παραμένουν ολισθηροί:

Πλατανιών – Καρβουνά

Κακοπετριάς – Προδρόμου

Πεδουλά – Προδρόμου

Προδρόμου – Τροόδους

Προδρόμου – Τροοδίτισσας

Πεδουλά – Pinewood – Κακοπετριάς

Πεδουλά – Κύκκου

Προδρόμου – Λεμύθου.

Η αστυνομία καλεί τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και πριν από κάθε μετακίνησή τους, να ενημερώνονται από την κατηγορία «Οδικό Δίκτυο», στο Application της Αστυνομίας και την Ενημερωτική Σελίδα www.cypruspolicenews.com, για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο.

Home