Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Έκκληση Νεφρολογικής Πάφου για παροχή αντιδραστηρίων PCR

Offsite Team -
30.07.2020 - 07:49

Έκκληση Νεφρολογικής Πάφου για παροχή αντιδραστηρίων PCR

Thumbnail
Ο διευθυντής κάνει έκκληση στον ΟΚΥπΥ

Έκκληση στον Οργανισμό Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας απευθύνει ο Διευθυντής της Νεφρολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου δρ. Λάκης Γιουκάς να επιληφθεί άμεσα του θέματος της έλλειψης αντιδραστηρίων PCR στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, υποστηρίζοντας πως με αυτό τον τρόπο μειώνεται στο ελάχιστο ο κίνδυνος διασποράς του ιού εντός του Νοσοκομείου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο δρ Γιουκάς χαρακτηρίζει απαράδεκτη την  έλλειψη αντιδραστηρίων στο Νοσοκομείο Πάφου για την λειτουργία του σύγχρονου μηχανήματος PCR  που δώρισε στο Νοσοκομείο Πάφου η Ένωση Κοινοτήτων Πάφου.

Ο Διευθυντής της Νεφρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Πάφου σημειώνει ότι στην μάχη με τον αόρατο εχθρό πρέπει να γνωρίζουμε άμεσα το αποτέλεσμα του μοριακού ελέγχου PCR για τον covid 19 και όχι να το αναμένουμε 24 μέχρι 48 ώρες.

Το Γενικό Νοσοκομείο  Πάφου, υπενθύμισε, διαθέτει  το μηχάνημα αλλά και το εξειδικευμένο προσωπικό  και δεν τους  εφοδιάζουν με αντιδραστήρια.

Αν διενεργείτο το τεστ στο Νοσοκομείο, το αποτέλεσμα θα ήταν έτοιμο σε 45 λεπτά και θα μπορούσε να μειώσει  στο ελάχιστο τον κίνδυνο διασποράς του ιού, καταλήγει ο δρ. Γιουκάς ο οποίος απευθύνει  έκκληση στον ΟΚΥπΥ όπως άμεσα επιληφθεί του  θέματος.

ΚΥΠΕ

 

Home