Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Έκλεισε ο αυτο/δρομος Λεμεσού - Λευκωσίας - Γέμισε σανό ο δρόμος

Offsite Team -
28.06.2020 - 15:16

Έκλεισε ο αυτο/δρομος Λεμεσού - Λευκωσίας - Γέμισε σανό ο δρόμος

Thumbnail
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Κλειστή είναι και η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στην κατεύθυνση προς Λεμεσό

Κλειστός λόγω τροχαίου ατυχήματος με φορτηγό όχημα που μετέφερε σανό, είναι ο αυτοκινητόδρομος Λεμεσού - Λευκωσίας, στο ύψος της Κοινότητας Πύργου, Λεμεσού. Λόγω του ατυχήματος, έχουν κλείσει και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, ενώ κλειστή είναι και η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στην κατεύθυνση προς Λεμεσό.

Οι διερχόμενοι οδηγοί οχημάτων που κατευθύνονται προς Λευκωσία, μπορούν να εξέρχονται του αυτοκινητόδρομου στην έξοδο προς την Κοινότητα Πύργου και μπορούν να επιστρέφουν στον αυτοκινητόδρομο από την επόμενη είσοδο.

Καλούνται οι διερχόμενοι οδηγοί να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στο σημείο του ατυχήματος, για ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας προς το κοινό.

1

1

Πλοιάριο με μετανάστες: Άφησε 2 πορσωπα & έφυγε απο Κύπρο

Offsite Team -
27.06.2022 - 19:00

Πλοιάριο με μετανάστες: Άφησε 2 πορσωπα & έφυγε απο Κύπρο

Ζητήθηκε ιατρική βοήθεια και αναχώρησε από Κύπρο το πλοιάριο με μετανάστες

Ανοικτά της Κύπρου, με δυτική κατεύθυνση, κινείται το πλοιάριο με άτυπους μετανάστες που εντοπίστηκε το πρωί στην περιοχή Ακρωτηρίου, ενώ δυο πρόσωπα αποβιβάστηκαν για να ζητήσουν ιατρική βοήθεια.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τις Βρετανικές Βάσεις, στην κυριότητα των οποίων εμπίπτει η περιοχή, το σκάφος έφτασε στις ακτές του Ακρωτηρίου για λίγη ώρα και από αυτό αποβιβάστηκαν δυο πρόσωπα για να ζητήσουν ιατρική βοήθεια.

«Σε κανένα σημείο, κανένας επιβάτης δεν ζήτησε άσυλο, ούτε ανέφερε ότι ήταν σε κίνδυνο», αναφέρουν οι ΒΒ και προσθέτουν πως, πριν την αναχώρηση του σκάφους, οι αρχές των Βάσεων και οι αρχές της Δημοκρατίας παρείχαν ανθρωπιστική βοήθεια.

Το πλοιάριο αναχώρησε καθώς, όπως αναφέρουν πληροφορίες, προορισμός του είναι οι ακτές της Ιταλίας.

ΚΥΠΕ

Home