Έκλεψαν 2.000 ευρώ από όχημα στην Πάφο

Έκλεψαν 2.000 ευρώ από όχημα στην Πάφο

Ήταν σταθμευμένο στην τουριστική περιοχή Κάτω Πάφου

Εντατικές έρευνες διεξάγει το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου για υπόθεση κλοπής από όχημα μετά από μαρτυρία που προέκυψε χτες εναντίον συγκεκριμένου προσώπου του οποίου ερευνήθηκε η κατοικία του. 

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 8.8.21 στις 05:30 το πρωί καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Πάφου από 26χρονο από την Πάφο ότι μεταξύ των ωρών της ίδιας ημέρας 02:00 με 4:40 το πρωί ενώ είχε σταθμευμένο και κλειδωμένο το όχημα του σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στην τουριστική περιοχή Κάτω Πάφου, άγνωστα πρόσωπα προκάλεσαν ζημιά και απέσπασαν από το όχημα του χρηματικό ποσό 2.000 ευρώ σε χαρτονομίσματα των 50 ευρώ τα οποία βρίσκονταν στο ντουλάπι μπροστά από την θέση του συνοδηγού και αποτελούν εισπράξεις της εταιρείας στην οποία εργάζεται.

Σύμφωνα με την καταγγελία κλάπηκε επίσης ηχείο άγνωστης μάρκας, χρώματος μαύρου ορθογώνιο με διαστάσεις 70 επί 40 αξίας 400 ευρώ. Η συνολική αξία της κλαπείσας περιουσίας ανέρχεται στα €2.400.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Στο μεταξύ χτες 14.9.21 λήφθηκε πληροφορία ότι συγκεκριμένο άτομο είχε στην κατοχή του το ηχείο που είχε κλαπεί από τον 26χρονο. Σε έρευνα στην κατοικία του 26χρονου εντοπίστηκε το ηχείο το οποίο αναγνωρίστηκε από τον ιδιοκτήτη ότι είναι το δικό του. 

Εναντίον του φερόμενου ως δράστη εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και καταζητείται το ΤΑΕ Πάφου εξετάζει την υπόθεση. 

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Home