Έκλεψαν όχημα από το Mall - Δεν είχε ιδέα ο οδηγός

Έκλεψαν όχημα από το Mall - Δεν είχε ιδέα ο οδηγός

Τον ειδοποίησαν ότι μετακινείτο το όχημα ενώ αυτός τη δεδομένη στιγμή βρισκόταν στο Mall

Ημιφορτηγό που μετέφερε φθαρτά και βρισκόταν στους χώρους του Mall κλάπηκε λίγο μετά το μεσημέρι της Πέμπτης (6/2) , ενώ λίγη αργότερα εντοπίστηκε σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας. 

>> Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το όχημα που έκλεψαν από το Mall - Εδώ εντοπίστηκε (Φώτο) << 

Αστυνομική πηγή που μίλησε στην Offsite ανέφερε πως εργαζόμενος γνωστής εταιρείας που μετέβη στο Mall για να ανεφοδιάσει με φθαρτά συγκεκριμένο κατάστημα βρέθηκε προ εκπλήξεως, όταν δέχθηκε τηλεφώνημα από υπεύθυνο της εταιρείας που ανήκει το ημιφορτηγό ρωτώντας τον γιατί μετακινείται σε κοντινή κοινότητα και δεν βρισκόταν στο εμπορικό κέντρο, όπου και έπρεπε να ήταν, αφού το ημιφορτηγό έφερε GPS και γνώριζαν τη θέση του. 

Ο οδηγός απάντησε πως βρισκόταν στο εμπορικό κέντρο, ενώ όταν μετέβη στον χώρο όπου είχε σταθμεύσει το ημιφορτηγό είδε ότι αυτό τελικά έλειπε.  

Την ίδια στιγμή ενημερώθηκε η Αστυνομία και το ημιφορτηγό τελικά εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα, αφού έφερε GPS, σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας παραπλήσιας κοινότητας που βρίσκεται το εν λόγω εμπορικό κέντρο, αφού ο δράστης ή οι δράστες το είχαν εγκαταλείψει λίγη ώρα προηγουμένως.  

Στο σημείο έσπευσαν τόσο μέλη της Αστυνομίας, όσο και άνθρωποι της εταιρείας στην οποία ανήκει το ημιφορτηγό, όπου και το εντόπισαν, ενώ ο δράστης/ ή οι δράστες, διέφυγαν μαζί με τα κλειδιά του οχήματος

Η Αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για το εν λόγω περιστατικό, λαμβάνοντας δαχτυλικά αποτυπώματα αλλά και καταθέσεις. 

X.Z.  

Home