Έκοβε μαλλιά γυναικών και κατέληξε στο κελί για 4 μέρες

Έκοβε μαλλιά γυναικών και κατέληξε στο κελί για 4 μέρες

Στην οικία του βρέθηκαν διάφορες πλεξούδες μαλλιών

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εναντίον 23χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κοινών επιθέσεων και παράνομης κατοχής επιθετικού οργάνου

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τα μεσάνυχτα χθες Κυριακή 14 Ιουλίου, εντοπίστηκε από Παρατηρητή της Γειτονιάς στον Πρωταρά, ένα άτομο το οποίο περιφερόταν ύποπτα στην περιοχή.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου, όπου σε σωματική έρευνα που έκαναν στον 23χρονο νεαρό, εντόπισαν στην κατοχή του ένα ψαλίδι μήκους 30 εκατοστών και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής επιθετικού οργάνου.

Μετά από εξετάσεις της Αστυνομία ο 23χρονος θεωρήθηκε ύποπτος, ως το πρόσωπο που αναζητείτο από την Αστυνομία σχετικά με υπό διερεύνηση υποθέσεις επιθέσεων εναντίον γυναικών και αποκοπής μέρους των μαλλιών τους με τη χρήση ψαλιδιού / μαχαιριού.

 

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ Ιουνίου 2017 και Ιουλίου 2019.

Με γραπτή συγκατάθεσή του, έγινε έρευνα στον τόπο διαμονής του 23χρονου, κατά την διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν σε διάφορα σημεία δέσμες / πλεξούδες μαλλιών και ένα ποδήλατο, παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιούσε ο δράστης στις επιθέσεις εναντίον γυναικών στον παραλιακό πεζόδρομο στον Πρωταρά. 

Ανακρινόμενος προφορικά φέρεται να παραδέχθηκε όλες τις υποθέσεις και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών.  

Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου.

Home