Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Έκρυψαν παράνομο μετανάστη στο πορτ -μπαγκάζ / 3 συλλήψεις

Offsite Team -
15.12.2021

Έκρυψαν παράνομο μετανάστη στο πορτ -μπαγκάζ / 3 συλλήψεις

Άλλοι 3 … το σκασαν και τους ψάχνουν

Στη σύλληψη τριών προσώπων, προχώρησε το βράδυ που πέρασε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση υποβοήθησης της παράνομης εισόδου και παραμονής ή διέλευσης στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8.40 χθες το βράδυ, μετά από πληροφορία, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν σε χωριό στην επαρχία Λευκωσίας, για έλεγχο δύο προσώπων, που ύποπτα διακινούνταν με αυτοκίνητο στην περιοχή. Αφού εξακριβώθηκαν τα στοιχεία των δύο υπόπτων, άντρες ηλικίας 25 και 22 ετών, κάτοικοι Κύπρου, ακολούθησε έρευνα στο όχημά τους, στο χώρο αποσκευών του οποίου εντοπίστηκε τρίτο ύποπτο πρόσωπο, άντρας ηλικίας 25 ετών, υπήκοος τρίτης χώρας, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε είχε αφιχθεί στις κατεχόμενες περιοχές και εισήλθε παράνομα στις ελεύθερες περιοχές.

 

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Οι τρεις ύποπτοι οδηγήθηκαν στον τοπικό Αστυνομικό Σταθμό Κοκκινοτριμιθιάς, όπου αφού εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, αυτοί συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 8.40 το βράδυ της Τρίτης, δύο ύποπτα πρόσωπα, με αυτοκίνητο που οδηγούσαν, εισήλθαν στην νεκρά ζώνη, σε περιοχή της επαρχίας Λευκωσίας και λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψαν στις ελεύθερες περιοχές, μεταφέροντας με το όχημά τους άλλα τέσσερα πρόσωπα. Τρία από τα τέσσερα πρόσωπα που μετέφεραν με το όχημά τους οι δύο ύποπτοι, τράπηκαν  σε φυγή στις ελεύθερες περιοχές.Ο Αστυνομικός Σταθμός Κοκκινοτριμιθιάς διερευνά την υπόθεση.

Home