Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Έκτακτη πρωινή σύσκεψη στο Αρχηγείο για ποδοσφαιρικά και ΕΔΕΚ

Offsite Team -
15.02.2020 - 13:07

Έκτακτη πρωινή σύσκεψη στο Αρχηγείο για ποδοσφαιρικά και ΕΔΕΚ

Thumbnail
Οι δύο υποθέσεις αξιολογούνται ως άκρως σημαντικές και σοβαρές.

Οι εξελίξεις στη διερεύνηση των δύο σοβαρών υποθέσεων, που εξετάζει η Αστυνομία για πιθανή χειραγώγηση ποδοσφαιρικών αγώνων και τις εκατέρωθεν καταγγελίες Σιζόπουλου – Παπαδάκη στην ΕΔΕΚ, ήταν το θέμα συζήτησης έκτακτης σύσκεψης, που συγκάλεσε το πρωί, στο Αρχηγείο Αστυνομίας, ο Αρχηγός της Δύναμης κ. Κύπρος Μιχαηλίδης. Η σύγκλιση της σημερινής σύσκεψης κρίθηκε επιβεβλημένη, από την ηγεσία της Αστυνομίας, καθώς και οι δύο υποθέσεις αξιολογούνται ως άκρως σημαντικές και σοβαρές.

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν πέρα από τον Αρχηγό, ο Υπαρχηγός Αστυνομίας κ. Στέλιος Παπαθεοδώρου, ο Βοηθός Αρχηγός Επιχειρήσεων κ. Δημήτρης Δημητρίου, η διεύθυνση του Τμήματος Καταπολέμησης Εγκλήματος Αρχηγείου και οι επικεφαλής των δύο ανακριτικών ομάδων, που συστάθηκαν για διερεύνηση των δύο υποθέσεων.    

Κατά τη σύσκεψη, έγινε εκτενής ενημέρωση, για την πορεία των ερευνών για τις δύο υποθέσεις, ενώ μετά από συζήτηση, δόθηκαν από πλευράς ηγεσίας, οδηγίες και κατευθυντήριες γραμμές για την μετέπειτα πορεία των ανακρίσεων.

Η ηγεσία της Αστυνομίας, κρίνοντας ως εξαιρετικά σημαντικές τις δύο υποθέσεις, παρακολουθεί στενά την εξέλιξη των ερευνών. 

Home