Ελεύθερος εν αναμονή εξετάσεων, ύποπτος για παιδική πορνογραφία

Ελεύθερος εν αναμονή εξετάσεων, ύποπτος για παιδική πορνογραφία

Ελεύθερος αφέθηκε εν αναμονή δικανικών εξετάσεων

Ελεύθερος, εν αναμονή των δικανικών εξετάσεων που θα διενεργηθούν από την Αστυνομία, αφέθηκε ο 40χρονος ύποπτος που συνελήφθη στην επαρχία Αμμοχώστου σε σχέση με υπόθεση παιδικής πορνογραφίας.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ύστερα από εξετάσεις που διενεργήθηκαν από το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στη βάση πληροφοριών, που έφθασαν στην Αστυνομία, μέσω της Europol, για κατοχή ή/και διανομή παιδικής πορνογραφίας, από χρήστη λογαριασμού σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα έρευνας, για την οικία του 40χρονου στην επαρχία Αμμοχώστου.

 

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, που διενεργήθηκε χθες το απόγευμα, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο θα σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις.

 

Ο 40χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόκτησης, κατοχής και διανομής παιδικής πορνογραφίας.  

Ο συλληφθείς αφέθηκε τελικά ελεύθερος εν αναμονή των δικανικών εξετάσεων στα τεκμήρια που έχει περισυλλέξει η Αστυνομία.  

Την υπόθεση διερευνά το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Home