Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ενώπιον Υπουργικού για έγκριση του «test to stay» στην Ε.Φ.

Offsite Team -
09.02.2022 - 09:38

Ενώπιον Υπουργικού για έγκριση του «test to stay» στην Ε.Φ.

Thumbnail
Το πρωτόκολλο για το 'test to stay' στην Εθνική Φρουρά αναμένεται να τεθεί ενώπιον του Υπουργικού

Η διαδικασία για το μέτρο "test to stay" στην Εθνική Φρουρά αναμένεται να κατατεθεί την Τετάρτη στο Υπουργικό Συμβούλιο για έγκριση.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Υπουργείου Άμυνας Χρίστος Πιερής ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι ο Υπουργός Άμυνας, Χαράλαμπος Πετρίδης, θα καταθέσει στο Υπουργικό Συμβούλιο πρόταση για έγκριση της διαδικασίας για την εφαρμογή του μέτρου "test to stay" στην Εθνική Φρουρά. Το Υπουργικό είχε εγκρίνει την προηγούμενη εβδομάδα επέκτασή του μέτρου, που ήδη εφαρμόζεται στα σχολεία, στην Εθνική Φρουρά, και σήμερα αναμένεται να εγκρίνει το πρωτόκολλο που θα ακολουθηθεί. 

Ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλα, δεν αναμένεται να λάβει μέρος στην συνεδρία του Υπουργικού, που είναι προγραμματισμένη για τις 10:00, αφού έχει πρόσφατα διαγνωστεί με Covid-19.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Υπουργείο Υγείας, την ερχόμενη Τρίτη, ο κ. Χατζηπαντέλα θα έχει σύσκεψη στις 07:40 με τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής (ΣΕΕ) και αργότερα την ίδια μέρα, κατά τις 9:00 θα πάει στο Υπουργικό. Ο Υπουργός Υγείας θα λάβει τις εισηγήσεις των μελών της ΣΕΕ μέσα στην εβδομάδα και θα συζητηθούν την Τρίτη.

ΚΥΠΕ

Home