Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Έντονες καταιγίδες στη Λεμεσό - Δείτε βίντεο

Offsite Team -
18.01.2022 - 17:25

Έντονες καταιγίδες στη Λεμεσό - Δείτε βίντεο

Βίντεο: Προβλήματα στο οδικό δίκτυο

Έντονα καιρικά φαινόμενα επικρατούν αυτή την ώρα στη Λεμεσό, με σφοδρούς ανέμους και βροχές.

Όσο αφορά τον καιρό, σύμφωνα με το Kitasweather σήμερα Τρίτη, βαρομετρικό χαμηλό το οποίο βρίσκεται στα νότια παράλια της Τουρκίας μεταξύ Κύπρου – Ρόδου κινείται γρήγορα ανατολικότερα μεταξύ Κύπρου – Τουρκίας προς Μέση Ανατολή και η περιοχή μας θα επηρεαστεί από το ψυχρό μέτωπο του χαμηλού κατά το δεύτερο μισό της ημέρας.

Σημειώνεται ότι το Kitasweather εξέδωσε κίτρινη προειδοποίηση για σφοδρούς ανέμους. Συγκεκριμένα ισχύει από: 13:00 Τ.Ω, 18/01/2022. Μέχρι 20:00 Τ.Ω, 18/01/2022.

Δείτε βίντεο:

Παράλληλα η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωσε για προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Αναλυτικά:

Συσσώρευση νερού λόγω καταρρακτωδών βροχών παρατηρείται στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, ιδιαίτερα σε σημεία στις περιοχές Αλάμπρας και Πέρα Χωρίου Νήσου, με αποτέλεσμα το οδόστρωμα να είναι επικίνδυνα ολισθηρό. Την ίδια ώρα, στην περιοχή Πέρα Χωρίου, η ορατότητα στο οδικό δίκτυο είναι περιορισμένη λόγω ομίχλης που επικρατεί, καθώς και λόγω της έντονης βροχής.

Οι οδηγοί οχημάτων προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να έχουν αναμμένα τα φώτα πορείας των οχημάτων τους.

Home