Εντόπισαν γυναίκα σε πάρκο τα μεσάνυχτα – Φώναζε και συνελήφθη

Εντόπισαν γυναίκα σε πάρκο τα μεσάνυχτα – Φώναζε και συνελήφθη

Σε 5.272 ελέγχους και 153 καταγγελίες προέβη η Αστυνομία για παραβίαση των μέτρων κυκλοφορίας

Σε συνολικά 153 καταγγελίες οδηγών και πεζών προέβη η Αστυνομία στο πλαίσιο των 4.161 ελέγχων που διενέργησε από τις 6 χθες το απόγευμα μέχρι τις 6 σήμερα το πρωί για παραβίαση των μέτρων απαγόρευσης της κυκλοφορία που επιβλήθηκαν για ανάσχεση της πανδημίας του κορωνοϊού.  

Ταυτόχρονα διενήργησε 1.111 ελέγχους σε υποστατικά χωρίς να υπάρξει καταγγελία.

 

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, κατά επαρχία, έγιναν στη Λευκωσία 2.111 έλεγχοι οδηγών και πεζών και 50 καταγγελίες, στη Λεμεσό 606 έλεγχοι και 16 καταγγελίες, στη Λάρνακα 409 έλεγχοι και 28 καταγγελίες, στην Πάφο 120 έλεγχοι και 18 καταγγελίες, στην Αμμόχωστο 411 έλεγχοι και 26 καταγγελίες και στη Μόρφου 114 έλεγχοι και μία καταγγελία.

 

Όσον αφορά τους 1.111 ελέγχους σε υποστατικά χωρίς καταγγελία, κατά επαρχία, έγιναν στη Λευκωσία 360 έλεγχοι, στη Λεμεσό 117, στη Λάνρκα 194, στην Πάφο 183, στην Αμμόχωστο 152 και στη Μόρφου 104

 

Επιπλέον, έγιναν 390 ελέγχους και 14 καταγγελίες από την Τροχαία Αρχηγείου και την ΜΜΑΔ.

Επεισοδιακό βράδυ στη Λάρνακα

Όπως ανέφερε αρμόδια πηγή της Αστυνομίας στην Offsite, μέλη της προχώρησαν σε συλλήψεις σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις στη Λάρνακα

Στην πρώτη περίπτωση μέλη της Αστυνομίας στις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης (1/4) κατήγγειλαν 20χρονο ο οποίος κυκλοφορούσε κατά παράβαση των διαταγμάτων. 10 λεπτά αργότερα στη σκηνή έφτασε ο πατέρας του νεαρού ο οποίος αρχικά ζήτησε εξηγήσεις γιατί εκδόθηκε εξώδικο στον υιό του. Όπως αναφέρει η Αστυνομία αν και του εξηγήθηκε το γιατί, ο ίδιος έσπρωξε αστυνομικό, με τα μέλη της Αστυνομίας να του αναφέρουν ότι συλλαμβάνεται. Ο ίδιος αντέδρασε και ξανά χτύπησε αστυνομικό στο πρόσωπο και ακολούθως διέφυγε με το όχημα του. Λίγη ώρα αργότερα μετέβη σε αστυνομικό σταθμό όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος. 

Σε άλλη περίπτωση, και πάλι στη Λάρνακα, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν γύρω στις 11 το βράδυ της Τετάρτης (1/4), 41χρονη σε πάρκο κατά παράβαση των διαταγμάτων. Η ίδια αντέδρασε και όπως αναφέρει η Αστυνομία ξεκίνησε να φωνάζει. Αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί, να κατηγορηθεί γραπτώς και ακολούθως να αφεθεί ελεύθερη. 

offsite/ΚΥΠΕ 

Home