Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Εντοπίστηκαν τέσσερις αλλοδαποί στη Χλώρακα

Offsite Team -
27.10.2021 - 07:13

Εντοπίστηκαν τέσσερις αλλοδαποί στη Χλώρακα

Thumbnail
Παραβίαζαν διάταγμα του ΥΠΕΣ

Στο πλαίσιο επιχείρησης εντοπίστηκαν σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Χλώρακα τέσσερα  πρόσωπα, τα οποία παραβίαζαν διάταγμα του Υπουργείου Εσωτερικών που απαγορεύει στους αιτητές διεθνούς προστασίας να διαμένουν εντός των διοικητικών ορίων της κοινότητας Χλώρακας.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, η επιχείρηση μελών της ΑΔΕ Πάφου διενεργήθηκε χτες από τις 15:00 μέχρι τις 21:00 το βράδυ.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης έγιναν έλεγχοι σε διάφορα υποστατικά και εντοπίστηκαν τέσσερις άνδρες με καταγωγή από το Κονγκό οι οποίοι παραβίαζαν το σχετικό διάταγμα του Υπουργού Εσωτερικών. 

Τα τέσσερα πρόσωπα  οδηγήθηκαν στον κεντρικό  αστυνομικό σταθμό,  κατηγορήθηκαν γραπτώς  και αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον της δικαιοσύνης.  

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Εναντίον των τεσσάρων προσώπων διερευνάται το αδίκημα της παραβίασης του διατάγματος του Υπουργείου Εσωτερικών για την Χλώρακα και τον Νόμο περί Προσφύγων.  Το διάταγμα τέθηκε σε ισχύ από τις 11.12.20.

Σήμερα αναμένεται να μεταβεί στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου και ο διαχειριστής του συγκροτήματος στο οποίο διέμεναν οι τέσσερις  προκειμένου να κατηγορηθεί και αυτός.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Home