Εντοπίστηκε ακόμα ένα περιστατικό κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Εντοπίστηκε ακόμα ένα περιστατικό κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Επιβεβαίωσε ο Οζερσάι

Επιβεβαίωσε τον εντοπισμό ενός ακόμα περιστατικού θετικού στον κορωνοϊό από τα άτομα που ήρθαν από το εξωτερικό, ο Κουντρέτ Οζερσάι, ενώ νωρίτερα τ/κ ηλεκτρονικά ΜΜΕ έγραφαν για νέο κρούσμα στην περιοχή της Λεύκας, αυτή τη φορά.  

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Οζερσάι μιλούσε στον «Μπαϊράκ» και κληθείς να σχολιάσει την πληροφορία για νέο κρούσμα είπε ότι κι αυτός έχει αυτή την πληροφορία, πρόκειται για άτομο που ήρθε από το εξωτερικό και παρέπεμψε στις δηλώσεις που θα κάνει αργότερα εντός της ημέρας ο «υπουργός υγείας», Αλί Πιλλί.

 

Το σημαντικό, πρόσθεσε, είναι εάν αυτή τη διαδικασία της απομόνωσης των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, μπορεί να τη διαχειριστεί η «κυβέρνηση» και να είναι υπό τον έλεγχό της.

 

Η Χαμπέρ Κίπρις είχε γράψει ότι επρόκειτο για γυναίκα που ασθένησε με τον ιό και πως ο σύζυγός της υποβλήθηκε σε προκαταρκτική εξέταση με αρνητικό αποτέλεσμα αλλά κι αυτός, όπως και άλλα άτομα που ήρθαν σε επαφή μαζί της τέθηκαν αμέσως σε απομόνωση.  

Η ίδια ιστοσελίδα γράφει ότι σήμερα έχασε τη ζωή του ακόμη ένας Τ/κ του Λονδίνου με καταγωγή από την Πάφο, 70 ετών, που νοσηλευόταν λόγω κορωνοϊού σε νοσοκομείο. Ο αριθμός,προσθέτει, των Τ/κ που έχουν χάσει τη ζωή τους στην Βρετανία λόγω κορωνοϊού, έφτασε τους 56.

Home