Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Εντοπίστηκε ζωντανός κοντά στο καμένο του όχημα ο 80χρονος(φωτος)

Offsite Team -
31.05.2022 - 09:45

Εντοπίστηκε ζωντανός κοντά στο καμένο του όχημα ο 80χρονος(φωτος)

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Εντοπίστηκε ζωντανός μέσα σε πυκνή βλάστηση ο Βρετανός ηλικίας 80 ετών ο οποίος αγνοείτο από χθες βράδυ στην Αγία Νάπα.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Στηβ Θεοδούλου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «ο 80χρονος εντοπίστηκε ζωντανός λίγο πριν τις 9 σήμερα το πρωί σε περιοχή με πυκνή βλάστηση, η οποία δεν γινόταν αντιληπτή με γυμνό μάτι».

4

«Ο άνδρας εντοπίστηκε πολύ κοντά στο αυτοκίνητο του το οποίο είχε καταστραφεί ολοσχερώς από φωτιά», είπε.

Πρόσθεσε πως «ασθενοφόρο θα μεταφέρει τον 80χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου προκειμένου να του γίνουν όλες οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις».

Σύμφωνα με τον κ Θεοδούλου «οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εντοπίστηκε ο ηλικιωμένος στο συγκεκριμένο σημείο και της πρόκλησης φωτιάς στο αυτοκίνητο του, διερευνώνται από την Αστυνομία».

1

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας, ο οποίος με την 78χρονη σύζυγο του από τη Βρετανία, έχουν κατοικία στην Αγία Νάπα, ήρθαν στην Κύπρο την Κυριακή 29 Μαϊου.

Γύρω στις 8.30 το βράδυ της Δευτέρας, ο ηλικιωμένος πήρε το αυτοκίνητο του για μηχανικό έλεγχο, δεδομένου ότι ήταν ακινητοποιημένο εδώ καιρό, ενώ μισή ώρα αργότερα η Αστυνομία έλαβε πληροφορία για φωτιά σε αυτοκίνητο σε θαμνώδη περιοχή στην Αγία Νάπα.

2

Στην σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τα οποία κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά στο αυτοκίνητο, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς. Από εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για το όχημα του 80χρονου Βρετανού, ο οποίος δεν εντοπίστηκε στο αυτοκίνητο ενώ δεν υπήρχαν οποιεσδήποτε ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια.

Η σύζυγος του ηλικιωμένου, ο οποίος δεν είχε πάρει μαζί του το κινητό του τηλέφωνο, είχε αναφέρει στην Αστυνομία πως ο σύζυγος της πήρε το αυτοκίνητο για βόλτα προκειμένου να ελέγξει την μηχανολογική του κατάσταση και ότι δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι

Μέλη της Αστυνομίας άρχισαν νωρίς σήμερα το πρωί με τη βοήθεια σκύλων από τον Κλάδο Κυνών, τις έρευνες για εντοπισμό του 80χρονου. Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε τελικά από σκύλους λίγο πριν τις 9 το πρωί σε περιοχή με πυκνή βλάστηση η οποία δεν γίνεται αντιληπτή με γυμνό μάτι, πολύ κοντά στο καμένο αυτοκίνητο του.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Πηγή φωτο: Famagusta News

Home