Επ. Υγείας με μαυροσάκουλο σε δωμάτια ασθενών με Covid 19

Επ. Υγείας με μαυροσάκουλο σε δωμάτια ασθενών με Covid 19

Eξοργισμένος ο Υπουργός διαψεύδει- Έρευνα από τον ΟκΥΠΥ

Έρευνα θα διεξάγει ο ΟκΥΠΥ με αφορμή το περιστατικό όπου επαγγελματίας υγείας με τη χρήση μαυροσάκουλου εξυπηρετούσε ασθενή με κορωνοϊό στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Ο Υπουργός Υγείας διέψευσε το περιστατικό και εξοργισμένος ανέφερε ότι το περιστατικό δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα και αμαυρώνει τη δουλειά που γίνεται στα νοσοκομεία.

ΥΠΟΥΡΓΟΣ

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Του Οργανισμού Μάριος Παναγίδης  μιλώντας στο Τρίτο Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του ΡΙΚ τόνισε ότι θα εξεταστούν όλα τα δεδομένα της στάσης του επαγγελματία υγείας εάν κάτι τέτοιο ισχύσει. Ο κ. Παναγίδης απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπήρχε έλλειψη αναλωσίμων αλλά όλα θα εξεταστούν.

Ο κ. Παναγίδης μίλησε επίσης και για το συμφωνία που έγινε με τον ΠΑΣΥΝ ώστε ασθενείς να αποστέλλονται στα ιδιωτικά νοσηλευτήρια, ώστε τα δημόσια νοσηλευτήρια να δώσουν όλο το βάρος στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Ο κ. Παναγίδης μίλησε για ειδικά ιατρεία όπου τα πιθανά κρούσματα θα επισκέπτονται, θα εξετάζονται και εάν διαπιστωθεί ότι έχουν συμπτώματα θα στέλλονται σε ειδικούς θαλάμους στα νοσοκομεία όπου θα παραμένουν για τη θεραπεία τους.

Home