Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Επεισόδια με ασυνόδευτους ανήλικους: Ένα γκολ η αιτία του καυγά

Του Γιώργου Μιχαηλίδη -
24.05.2022 - 10:32

Επεισόδια με ασυνόδευτους ανήλικους: Ένα γκολ η αιτία του καυγά

Έκθεση γεγονότων για όσα έγιναν πήρε η Υφυπουργός Πρόνοιας

Του Γιώργου Μιχαηλίδη

Τα επεισόδια που σημειώθηκαν την περασμένη Παρασκευή στην Πάφο μεταξύ ανήλικων ασυνόδευτων αλλοδαπών σε ξενοδοχειακή μονάδα  απασχολούν έντονα τις Αρχές. Στα χέρια της Υφυπουργού Κοινωνικής Πρόνοιας Αναστασίας Ανθούση βρίσκεται από χθες Δευτέρα  23 Μαιου έκθεση γεγονότων.

Με βάση τα όσα αναφέρονται στην έκθεση, οι ανήλικοι έπαιζαν ποδόσφαιρο όταν η φροντίστρια  «σφύριξε τη λήξη» αλλά οι ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων δεν το δέχθηκαν. Συνέχισαν τον αγώνα τους με αποτέλεσμα την επίτευξη τέρματος. Το γκολ ακυρώθηκε με αποτέλεσμα ο σκόρερ και η ομάδα του να αντιδράσουν και να επιτεθούν στη φροντίστρια. Ακολούθως όμως τα επεισόδια επεκτάθηκαν μεταξύ όλων όσων συμμετείχαν στον αγώνα.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Η έκθεση θα μελετηθεί ενδελεχώς. Σημειώνεται ότι η Υφυπουργός ζήτησε ενημέρωση  για τον τρόπο δραστηριοτήτων των ανήλικων και με ποιο τρόπο ελέγχονται  στις δομές .

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας 

Όπως πληροφορούμαστε, οι αρμόδιοι προσφέρουν στους ανήλικους πολλές ευκαιρίες απασχόλησης όπως είναι η εκμάθηση της ελληνικής, η ζωγραφική, αθλητικές δραστηριότητες και άλλα

Home