Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Επεισόδια στο «ΠΑΠ»: Εγκαύματα 45% υπέστη ο 20χρονος

Offsite Team -
02.05.2022 - 10:27

Επεισόδια στο «ΠΑΠ»: Εγκαύματα 45% υπέστη ο 20χρονος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Αυτά είναι τα πρόσωπα που αναζητούνται για τα επεισόδια στο ΑΝΟΡΘΩΣΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ

Σε συγκεκριμένη κατεύθυνση οδηγούν οι έρευνες της Αστυνομίας αναφορικά με τον τραυματισμό νεαρού ηλικίας 20 ετών, ο οποίος υπέστη εγκαύματα στο 45% του σώματος του, μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν πριν από τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωσης – Απόλλωνα στη Λάρνακα.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Χρήστος Ανδρέου, εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, «διερευνώνται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε σοβαρά ο νεαρός ηλικίας 20 ετών κάτοικος Λάρνακας. Φαίνεται ότι ο τραυματισμός του προέκυψε μετά τη λήξη των επεισοδίων και σε απόσταση από το χώρο όπου διαδραματίστηκαν πριν από τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Ανόρθωσης και Απόλλωνα, στο γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος» στη Λάρνακα, το Σάββατο 30 Απριλίου».

Πρόσθεσε ότι «η Αστυνομία μετά από έρευνες και εξετάσεις έχει εντοπίσει ορισμένα τεκμήρια στο συγκεκριμένο σημείο τα οποία παραπέμπουν σε συγκεκριμένη κατεύθυνση. Ωστόσο για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη και οδήγησε στον τραυματισμό του 20χρονου, θα πρέπει να γίνει ενδελεχής διερεύνηση».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Ανδρέου είπε πως «ο 20χρονος υπέστη εγκαύματα σε διάφορα μέρη του σώματος του και λόγω της σοβαρότητας των εγκαυμάτων διακομίσθηκε με ασθενοφόρο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται σε καταστολή στην Μονάδα Εγκαυμάτων. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σταθερή».

Σημείωσε ακόμα ότι «η Αστυνομία προχωρά στη διερεύνηση της υπόθεσης αξιολογώντας μαρτυρικό υλικό και εξετάζοντας κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης ώστε να εντοπιστούν τα άτομα τα οποία έλαβαν μέρος στα επεισόδια. Προς εντοπισμό των προσώπων αυτών η Αστυνομία αναζητεί δέκα πρόσωπα, οι φωτογραφίες των οποίων έχουν δοθεί στην δημοσιότητα και καλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24-80 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460».

Δείτε τις φωτογραφίες αυτών που αναζητά η Αστυνομία για τα επεισόδια:

1

2

3

4

5

6

7

 

9

 

ΚΥΠΕ

Home