Επεισοδιακή καταδίωξη οδηγού με πυροβολισμούς στη Λεμεσό

Επεισοδιακή καταδίωξη οδηγού με πυροβολισμούς στη Λεμεσό

Ο οδηγός δεν συμμορφωνόταν

Συνελήφθη τα ξημερώματα, για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση 19χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας. Η σύλληψη του 19χρονου, ήταν επεισοδιακή αφού προηγήθηκε καταδίωξη του οχήματος, στο οποίο επέβαινε, σε δρόμους της Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, γύρω στη 1.40π.μ. σήμερα, περίπολο του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Λεμεσού, εντόπισε αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα, σε περιοχή της Λεμεσού. Τα μέλη της Αστυνομίας, έκαναν σήμα στο συγκεκριμένο όχημα να σταματήσει για έλεγχο, ωστόσο ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει.

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το όχημα, το οποίο κινείτο επικίνδυνα σε διάφορους δρόμους της Λεμεσού, προβαίνοντας μάλιστα σε αριθμό τροχαίων παραβάσεων. Για ακινητοποίηση του οχήματος, τα μέλη της Αστυνομίας, έριξαν και αριθμό προειδοποιητικών πυροβολισμών, χωρίς ωστόσο ο οδηγός να συμμορφωθεί.

Τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε όταν προσέκρουσε σε αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην άκρη του δρόμου. Τότε, αποβιβάστηκαν από το ύποπτο όχημα τρία πρόσωπα, προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας, ακολουθώντας διαφορετικές κατευθύνσεις. Τα μέλη της Αστυνομίας τους ακολούθησαν και κατάφεραν να ανακόψουν τον ένα από αυτούς, ηλικίας 19 ετών.

Ακολούθησε έρευνα στο ύποπτο αυτοκίνητο, εντός του οποίου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία πιθανόν να αποτελούν προϊόντα κλοπής.

Ο 19χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Γερμασόγειας διερευνά την υπόθεση. 

Home