Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Λεμεσό - Χειροπέδες σε 20χρονο

Offsite Team -
26.06.2019 - 10:38

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Λεμεσό - Χειροπέδες σε 20χρονο

Thumbnail
Ανέπτυξε ταχύτητα και πέρασε με κόκκινο

Υπόθεση αλόγιστης και επικίνδυνης οδήγησης και πρόκλησης τροχαίου δυστυχήματος διερευνά η Αστυνομία εναντίον 20χρονου, ο οποίος συνελήφθη σήμερα μετά από επεισοδιακή καταδίωξη στην Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 2.40 τα ξημερώματα, μέλη της Τροχαίας Λεμεσού, ενώ διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους στην Λεωφόρο Αγίου Αθανασίου, στην Λεμεσό, έκαναν σήμα στον 20χρονο οδηγό αυτοκινήτου να σταματήσει το όχημα του για έλεγχο. Ο 20χρονος παρέλειψε να το πράξει και ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει, οδηγώντας αλόγιστα και επικίνδυνα και παραβιάζοντας επανειλημμένα τους κόκκινους φωτεινούς σηματοδότες τροχαίας σε διάφορους δρόμους της πόλης Λεμεσού.

Ο 20χρονος, ο οποίος ακολουθήθηκε από μέλη της Αστυνομίας, κατευθύνθηκε στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών, όπου σε σημείο του δρόμου, παρά το χωριό Μονάγρι, αφού κινήθηκε με το αυτοκίνητο του στο αριστερό παγκέτο του δρόμου, επιχείρησε επιτόπια στροφή δεξιά, με αποτέλεσμα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το όχημα του να συγκρουστεί με περιπολικό αστυνομικό όχημα το οποίο κινείτο στο δρόμο. Αφού το όχημα του 20χρονου ακινητοποιήθηκε στο σημείο της σύγκρουσης, μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του υπόπτου για αυτόφωρα αδικήματα.

Ο 20χρονος τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης, ενώ τις εξετάσεις συνεχίζουν η Τροχαία Λεμεσού και ο Αστυνομικός Σταθμός Λάνιας.

Home