Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Έπεσαν οι υπογραφές για γέφυρα Νατάς- Κελοκεδάρων

Offsite Team -
07.10.2019

Έπεσαν οι υπογραφές για γέφυρα Νατάς- Κελοκεδάρων

Thumbnail
Θα διευκολύνει την πρόσβαση μεταξύ παραποτάμιων κοινοτήτων

Υπογράφηκαν σήμερα  στην Επαρχιακή Διοίκηση Πάφου τα συμβόλαια  για την κατασκευή της γέφυρας Νατάς- Κελοκεδάρων.

Την κατασκευή θα αναλάβει η εταιρεία  Χαραλαμπίδης Σ. Πέτρος  & Αδερφοί Ltd  και η διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών υπολογίζονται στους τρεις μήνες.

Όπως ανέφερε η Έπαρχος Πάφου Μαίρη Λάμπρου κατά την υπογραφή των συμβολαίων, το έργο της κατασκευής της γέφυρας Νατάς – Κελοκεδάρων βρίσκεται επί του ποταμού Ξερού, περιοχής Ζυριπιλλή της επαρχίας Πάφου. Στόχος  του έργου είναι η κατασκευή δρόμου-- γέφυρας μεταξύ Νατάς - Κελοκεδάρων επί του Ποταμού Ξερού ώστε να δημιουργηθεί μια ασφαλή πρόσβαση των χρηστών, περιλαμβανομένου της ορθής σύνδεσης του έργου και του ελεύθερου χώρου με τους εφαπτόμενους δρόμους. 

Η γέφυρα συνέχισε,  θα διευκολύνει την πρόσβαση μεταξύ παραποτάμιων κοινοτήτων , θα υπάρχει ασφάλεια σε περιπτώσεις πολυομβρίας και μεγάλων ροών στον ποταμό, ενώ θα βοηθήσει και στη διακίνηση γεωργικών προϊόντων, καθώς και στη διακίνηση πυροσβεστικών οχημάτων στην περιοχή που ενδεχομένως να χρειασθούν.

Το έργο αφορά την κατασκευή γέφυρας συνολικού μήκους 22 μέτρων, συνολικού πλάτους 8,92 μέτρων και ύψους 2,50 μέτρων. Επιπλέον θα διαμορφωθεί το εφαπτόμενο οδικό δίκτυο.

ΚΥΠΕ

 

Home