Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Έπεσαν πυροβολισμοί στη Λάρνακα- Βρέθηκαν για να λύσουν διαφορές

Offsite Team -
10.03.2020

Έπεσαν πυροβολισμοί στη Λάρνακα- Βρέθηκαν για να λύσουν διαφορές

Thumbnail
Πως συνέβη το περιστατικό - Τραυματίσμος ατόμου και σύλληψη

Υπόθεση ρίψης πυροβολισμών και επίθεσης διερευνά η Αστυνομία, στη Λάρνακα, η οποία προχώρησε στη σύλληψη 23χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 5.30μ.μ. χθες, προσήλθε σε Αστυνομικό Σταθμό της επαρχίας Λάρνακας, 18χρονος κάτοικος Λάρνακας, ο οποίος κατήγγειλε ότι λίγο νωρίτερα 23χρονος έριψε εναντίον του αριθμό πυροβολισμών με κυνηγετικό όπλο. Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, είχε μεταβεί στο σπίτι του 23χρονου, με άλλα δύο πρόσωπα, με σκοπό να επιλύσουν μεταξύ τους διαφορές. 

Με την είσοδο τους στο σπίτι, σύμφωνα πάντα με τον παραπονούμενο, ο 23χρονος φέρεται να άρπαξε ένα κυνηγετικό όπλο και να έριξε ένα πυροβολισμό στο έδαφος, μπροστά τους. Αμέσως οι τρεις επισκέπτες τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο 23χρονος φέρεται να έριξε ακόμα ένα πυροβολισμό, προς άγνωστη κατεύθυνση, με αριθμό σφαιριδίων να πλήττει αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από την οικία.

Εναντίον του 23χρονου, εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, καθώς και έρευνας της οικίας του. Κατά τη διάρκεια των ερευνών, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν και παρέλαβαν ως τεκμήρια δύο κυνηγετικά όπλα και αριθμό φυσιγγίων. Εντοπίστηκε επίσης αυτοκίνητο, ιδιοκτησία του πατέρα του 23χρονου, το οποίο έφερε ζημιές από σφαιρίδια κυνηγετικού όπλου.

Ο 23χρονος εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου μετέβη για περίθαλψη, αφού έφερε μώλωπες στο πρόσωπο και εκδορά στο γόνατο. Αφού έτυχε τον πρώτων βοηθειών απολύθηκε, για να συλληφθεί από μέλη της Αστυνομίας, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ανακρινόμενος ο 23χρονος φέρεται να ανέφερε ότι δέχθηκε επίθεση από τα τρία πρόσωπα, που επισκέφθηκαν την οικία του, γεγονός, που τον ανάγκασε, όπως είπε, να ρίξει πυροβολισμούς για να τους εκφοβίσει.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Home