Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Έπεσαν υπογραφές από ΚΟΑ - ΚΟΠ για ανέγερση αθλητικού κέντρου

Offsite Team -
22.08.2019 - 15:50

Έπεσαν υπογραφές από ΚΟΑ - ΚΟΠ για ανέγερση αθλητικού κέντρου

Thumbnail
“Όνειρο πολλών χρόνων το έργο”

Συμφωνία εκμίσθωσης προς την ΚΟΠ του τεμαχίου γης στον Κόρνο, στο οποίο θα ανεγερθεί το Αθλητικό Κέντρο Εθνικών Ομάδων, υπογράφτηκε σήμερα στον ΚΟΑ.

 

Σύμφωνα με την ΚΟΠ, σε σημερινή συνάντηση του Προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέα Μιχαηλίδη και του Προέδρου της ΚΟΠ Γιώργου Κούμα, υπογράφηκε η συμφωνία εκμίσθωσης προς την ΚΟΠ του τεμαχίου γης στον Κόρνο, στο οποίο θα ανεγερθεί το Αθλητικό Κέντρο Εθνικών Ομάδων.  

Η συνάντηση έγινε στα Γραφεία του ΚΟΑ και εκ μέρους της ΚΟΠ παρών ήταν επίσης ο Γενικός Διευθυντής Ανθούλης Μυλωνάς.

 

Η σημερινή εξέλιξη, αποτελεί άλλο ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια της ΚΟΠ για υλοποίηση του μεγάλου στόχου της ανέγερσης του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου, κάτι που αποτελεί βασική προτεραιότητα στον στρατηγικό σχεδιασμό της Ομοσπονδίας για την επόμενη πενταετία.

 

Ο Πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΚΟΑ για τη συμβολή του Οργανισμού στην προσπάθεια δημιουργίας του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου.  

«Χαίρομαι που από τη θέση μου ως Προέδρου του ΚΟΑ, συμβάλλω στην υλοποίηση ενός έργου το οποίο αποτελεί όνειρο πολλών χρόνων», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μιχαηλίδης.  

Πρόσφατα, η επιτροπή Hat Trick της UEFA, στην οποία συμμετέχει και ο Πρόεδρος της ΚΟΠ με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου της Επιτροπής, ενέκρινε την χρηματοδότηση του Αθλητικού Κέντρου στον Κόρνο και πλέον, η ΚΟΠ προχωρεί στα επόμενα βήματα με στόχο την έναρξη των εργασιών το συντομότερο δυνατό.

Home