Έπιασαν στα πράσα 56 ανήλικους στη Λευκωσία

Έπιασαν στα πράσα 56 ανήλικους στη Λευκωσία

Συντονισμένοι έλεγχοι της Αστυνομίας

Μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας σε συνεργασία με Λειτουργούς της Υπηρεσίας Επιθεωρήσεων Λευκωσίας, διενήργησαν χθες βράδυ έλεγχο σε συγκεκριμένο υποστατικό στη Λευκωσία. 

Κατά την διάρκεια του ελέγχου στο συγκεκριμένο υποστατικό, διαπιστώθηκε ότι σε αυτό βρίσκονταν γύρω στους 150 θαμώνες, 56 εκ των οποίων ήταν ανήλικοι κάτω των 17 ετών. 

Ο 50χρονος υπεύθυνος του υποστατικού καταγγέλθηκε για το ότι επέτρεψε την είσοδο σε ανήλικα πρόσωπα, ενώ καταγγέλθηκε επίσης για το ότι επέτρεψε το κάπνισμα σε χώρο όπου απαγορεύεται καθώς επίσης για έκθεση και πώληση ποτού χωρίς άδεια από την Αρμόδια Αρχή.

Οι Λειτουργοί της Υπηρεσίας Επιθεωρήσεων προέβησαν σε μια ειδοποίηση παράβασης εργοδότη για τρία αδήλωτα πρόσωπα και έξι προειδοποιήσεις παράβασης για αυτοτελώς εργαζομένους. 

Επίσης, στην Επαρχία Πάφου, μέλη του ΟΠΕ και του Τμήματος Μικροπαραβάσεων, διενήργησαν ελέγχους σε διάφορα υποστατικά στην επαρχία τους για πάταξη του φαινομένου της ηχορύπανσης και άλλων παραβάσεων της Νομοθεσίας που διέπει τα κέντρα αναψυχής. 

Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκαν 14 υποστατικά για μετάδοση μουσικής χωρίς άδεια από την Αρμόδια Αρχή. Προέκυψαν επίσης τρείς καταγγελίες για έκθεση και πώληση οινοπνευματωδών ποτών χωρίς άδεια από την Αρμόδια Αρχή καθώς και τρείς καταγγελίες για λειτουργία κέντρου αναψυχής χωρίς άδεια από την Αρμόδια Αρχή.       

Home