Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Επιχείρησε να δώσει ναρκωτικά σε κρατούμενο - Η ποινή της

Offsite Team -
29.08.2019 - 18:23

Επιχείρησε να δώσει ναρκωτικά σε κρατούμενο - Η ποινή της

Thumbnail
Στο κελί 25χρονη

Διάταγμα κράτησης επτά ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 25χρονης για την υπόθεση της παράνομη κατοχή φυσιγγίων. Η 25χρονη είναι ύποπτη και για την υπόθεση ναρκωτικών που επιχείρησε να δώσει σε κρατούμενο στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου στις 27 του Αυγούστου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, έγινε έρευνα χθες σε κατοικία 25χρονης στο Μούτταλο, στο πλαίσιο της οποίας εντοπίστηκαν 200 στρατιωτικά φυσίγγια.

Ανακρινόμενη, η 25χρονη ανέφερε στην Αστυνομία ότι τα ανευρεθέντα δεν ήταν δικά της και κατονόμασε τον συμβίο της, ηλικίας 26 ετών. Εναντίον του 26χρονου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείται από τις αρχές.

Για την υπόθεση των ναρκωτικών που επεχείρησε να δώσει σε κρατούμενο, η 25χρονη φέρεται να  παρήγγειλε φραπέ από το κυλικείο του Δικαστηρίου και να ζήτησε από την υπάλληλο να δοθεί σε κρατούμενο, ηλικίας 36 ετών, από την Ελλάδα εναντίον του οποίου εκκρεμεί επιβολή ποινής για υπόθεση βίας. 

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου εντοπίστηκαν εντός του καφέ τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν 52 γραμμάρια μικτού βάρους κοκαΐνη.

Home