Επικίνδυνοι οι δρόμοι στην Κύπρο λόγω ομίχλης, βροχών και χιονιού

Επικίνδυνοι οι δρόμοι στην Κύπρο λόγω ομίχλης, βροχών και χιονιού

Νεότερη ενημέρωση για την κατάσταση του οδικού δικτύου από την Αστυνομία

Κλειστοί λόγω χιονόπτωσης είναι όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος το βράδυ της Παρασκευής, 21 Φεβρουαρίου, ενώ λόγω πυκνής ομίχλης που επικρατεί στο ευρύτερο οδικό δίκτυο των ορεινών περιοχών του Τροόδους, η ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων είναι περιορισμένη.

Στο οδικό δίκτυο των πόλεων και στους αυτοκινητοδρόμους δεν παρατηρούνται ιδιαίτερα προβλήματα, ωστόσο συστήνεται προσοχή σε όσους διακινούνται στους δρόμους, αφού λόγω των βροχών που σημειώθηκαν ανά το παγκύπριο κατά τη διάρκεια της Παρασκευής, σε διάφορα σημεία μπορεί να υπάρχει συσσώρευση νερού που καθιστά ολισθηρό το οδόστρωμα των δρόμων.

Προτρέπονται οι οδηγοί οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Επισημαίνεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο, ιδιαίτερα στα ορεινά, είναι μεταβαλλόμενη λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν και προτρέπεται το κοινό να ενημερώνεται για την κατάσταση του οδικού δικτύου μέσω της εφαρμογής - application "Αστυνομία Κύπρου" ή μέσω της ιστοσελίδας της Αστυνομίας www.cypruspolicenews.com, στην κατηγορία "Οδικό Δίκτυο".

Home