Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Επικίνδυνος αυτοκινητόδρομος - Προειδοποιεί η Αστυνομία

Offsite Team -
06.01.2020 - 10:01

Επικίνδυνος αυτοκινητόδρομος - Προειδοποιεί η Αστυνομία

Thumbnail
Έκτακτη ανακοίνωση

Λόγω ισχυρών ανέμων που πνέουν στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Όσο αφορά το Τροόδος, λόγω παγετού, οι δρόμοι Καρβουνά - Τροόδους, Πλατρών - Τροόδους και Προδρόμου - Τροόδους, εξακολουθούν να είναι ανοικτοί ΜΟΝΟ για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Επίσης, στην περιοχή Τροόδους επικρατεί πυκνή ομίχλη και η ορατότητα είναι περιορισμένη. 

Διαβάστε επίσης: Περιορισμένη ορατότητα και επικίνδυνοι δρόμοι

Πάντως τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν αφού σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος µε βροχές και τοπικές καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά θα σηµειωθεί χιονόπτωση. Τοπικά τα φαινόµενα κυρίως από το µεσηµέρι και µετά αναµένεται να είναι παρατεταµένα και έντονα. Οι άνεµοι θα πνέουν νότιοι ως νοτιοδυτικοί, πολύ ισχυροί µέχρι σφοδροί, 6 µε 7 µποφόρ και παροδικά µέχρι θυελλώδεις 7 µε 8 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί κυµατώδης µέχρι πολύ κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται τοπικές βροχές, µεµονωµένες καταιγίδες καθώς και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά, κυρίως στα δυτικά και τα ορεινά, τα φαινόµενα αναµένεται να είναι έντονα. Οι άνεµοι θα πνέουν νότιοι ως νοτιοδυτικοί ισχυροί µέχρι πολύ ισχυροί 5 µε 6 µποφόρ και τοπικά στα προσήνεµα πολύ ισχυροί µέχρι σφοδροί 6 µε 7 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι κυµατώδης µέχρι πολύ κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 2 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ψηλότερα ορεινά, αλλά τοπικά και στα ορεινά, θα παρατηρείται παγετός.

Home