Το επικρατέστερο σενάριο για το φονικό στη Λευκωσία

Το επικρατέστερο σενάριο για το φονικό στη Λευκωσία

Διενεργήθηκε η νεκροτομή - Τι ευρήματα προέκυψαν

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, αναφορικά τα 2 θύματα που εντοπίστηκαν την Κυριακή (31/5) σε διαμέρισμα στην παλιά Λευκωσία.

Στα χέρια της Αστυνομίας, ήδη βρίσκονται τηλεπικοινωνιακά δεδομένα των δυο θυμάτων όπου αναμένεται να δώσουν καθοριστικές απαντήσεις για τα όσα συνέβηκαν πριν από το έγκλημα.

Παράλληλα, η 46χρονη και 64χρονος υποβλήθηκαν σε μεταθανάτια τεστ κορωνοϊού, όπου τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά, με αποτέλεσμα να διενεργηθούν οι νενομισμένες νεκροτομές στις σορούς, από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παππέτα, Σοφοκλή Σοφοκλέους, Νικόλα Χαραλάμπους και Ορδόδοξο Ορδοδόξου.

Σύμφωνα με τα ευρήματα και τα δυο θύματα έφεραν πέραν πολλαπλά τραύματα με μαχαίρι.

Πάντως το επικρατέστερο σενάριο είναι, το οποίο φαίνεται να «κλειδώνει» είναι ο 64χρονος να σκότωσε αρχικά την 46χρονη και στη συνεχεία να έθεσε τέλος στη ζωή του. Να σημειώσουμε ότι η Αστυνομία εξετάζει το αδίκημα φόνου εκ προμελέτης διερευνά η Αστυνομία με τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Υπενθυμίζουμε ότι γύρω στις 6 το απόγευμα, το απόγευμα της Κυριακής (31/5), η Αστυνομία είχε λάβει πληροφορία για φωνές από την εν λόγω κατοικία. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της δύναμης έσπασαν την πόρτα όπου αντικρίσαν το φρικιαστικό θέαμα.

Η Αστυνομία συνεχίζει τη λήψη καταθέσεων ενώ παράλληλα εξετάζει τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής.

Home