Επιμένει ότι τις σκότωσε επειδή τον χλεύαζαν

Επιμένει ότι τις σκότωσε επειδή τον χλεύαζαν

Πρόσωπο καταγράφηκε από κάμερες στο αυτοκίνητο του δράστη

Την οκταήμερη κράτηση του 32χρονου υπόπτου στην υπόθεση του διπλού φονικού δύο γυναικών, της 33χρονης Mariia Gazibagandova και της 43χρονης Khaiat Alraeesi, διέταξε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, σε διαδικασία προσωποκράτησης σήμερα η οποία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών.

>>>> Δείτε επίσης:  Διπλό φονικό: Όλο το στόρι της υπόθεσης (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο ύποπτος οδηγήθηκε στις 10.30 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, όπου η υπεράσπιση κατέθεσε αίτημα για διεξαγωγή της διαδικασίας κεκλεισμένων των θυρών, επικαλούμενη προσωπικά δεδομένα που αφορούν την θρησκεία και την οικογενειακή του ζωή.

1

Το δικαστήριο ενέκρινε το αίτημα αναφέροντας ότι αυτό δικαιολογείται, λόγω της υπέρμετρης δημοσιότητας και του γεγονότος ότι ενδεχομένως να επηρεαστεί το έργο της δικαιοσύνης και η ιδιωτική ζωή του υπόπτου.

Ως εκ τούτου, η διαδικασία διεξήχθηκε κεκλεισμένων των θυρών χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων.  

Η υπεράσπιση δεν έφερε ένσταση στην κράτηση του για περίοδο 8 ημερών.  

Επιμένει ότι τις σκότωσε επειδή τον χλεύαζαν

Ο 32χρονος επιμένει ότι επέστρεψε στο εξοχικό από το κυνήγι και άκουσε τις 2 γυναίκες να συζητούν και θεώρησε ότι τον χλεύαζαν. Όπως είπε, θόλωσε και τις πυροβόλησε με το κυνηγετικό. Σημειώνεται ότι όπως ανέφερε οι γυναίκες διάμειναν το βράδυ στο εξοχικό. Αφού έσκαψε με βοήθεια άλλων προσώπων στην αυλή, τις έθαψε και έβαλε πάνω από το σημείο και χαλίκια.

Η αστυνομία αναζητά ακόμα 2 πρόσωπα τα οποία σύμφωνα με τον δράστη, τον βοήθησαν να σκάψει στην αυλή υποστηρίζοντας ότι θα κάνει μια κατασκευή. Δεν γνώριζαν όπως είπε για τον θάνατο των γυναικών. 

Ερωτηθείς για τα δύο πρόσωπα που βοήθησαν να σκάψουν στην εξοχική κατοικία, και κληθείς να σχολιάσει τον ισχυρισμό του υπόπτου ότι αυτά τα πρόσωπα δεν γνώριζαν γιατί τους μετέφερε να σκάψουν, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου είπε πως ο εντοπισμός των δύο αυτών προσώπων και η μαρτυρία τους θα είναι πολύ σημαντικό στοιχείο στην υπόθεση.  

Ανέφερε πως ο ύποπτος έχει δώσει κάποια περιγραφή για τα δύο πρόσωπα ενώ όπως ισχυρίστηκε δεν γνωρίζει στοιχεία. Αντιλαμβάνεστε, είπε, πόσο δύσκολο είναι να εντοπιστούν τα πρόσωπα αυτά. «Εμείς προχωρούμε και στο περιθώριο αυτό των 8 ημερών που είναι προφυλακισμένος, να εντοπίσουμε τα δύο πρόσωπα για να εξακριβώσουμε αν οι ισχυρισμοί του είναι αληθινοί», είπε, σημειώνοντας πως από την πρώτη στιγμή ο ύποπτος προβαίνει σε διάφορες αντιφατικές καταθέσεις.

Ψάχνει και 3ο πρόσωπο η αστυνομία

Επιπλέον το νεότερο που προκύπτει είναι ότι η αστυνομία αναζητά ακόμα ένα πρόσωπο το οποίο καταγράφθηκε από κλειστά κυκλώματα της περιοχής, να βρίσκεται στη θέση του συνοδηγού κατά την αναχώρηση του από το εξοχικό. Η αστυνομία εξετάζει διάφορους ισχυρισμούς του δράστη. 

1

Home