Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Επίσημα η Άννα ζήτησε να μετακινηθεί από τις Κεντρικές Φυλακές

Του Γιώργου Μιχαηλίδη -
27.12.2022

Επίσημα η Άννα ζήτησε να μετακινηθεί από τις Κεντρικές Φυλακές

Έστειλε επιστολή στην Υπουργό Δικαιοσύνης - Αναλαμβάνει η ΕΔΥ

Του Γιώργου Μιχαηλίδη

Επιστολή στο Υπουργείο Δικαιοσύνης απέστειλε η διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών Άννα Αριστοτέλους με την οποία ζητεί τη μετακίνησή της από τις Κεντρικές Φυλακές. Με τον τρόπο αυτό η κα Αριστοτέλους επιβεβαιώνει τη φημολογία των τελευταίων ημερών για μετακίνηση της σε άλλο πόστο μετά την απόφαση της Νομικής Υπηρεσίας κατά  την εξέταση του πορίσματος Αιμιλιανίδη.

Η επιστολή αφού μελετηθεί από την Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας θα αποφασιστεί τι θα γίνει. Όπως πληροφορούμαστε, η θέση της κας Αριστοτέλους στις Κεντρικές Φυλακές είναι οργανική γι΄’αυτό οποιαδήποτε μετακίνησή της θα γίνει με τη μορφή της απόσπασης. 

Η Επιτροπή θα αποφανθεί αφού εξετάσει όλα τα στοιχεία και το φάκελο της μέχρι στιγμής διευθύντριας των Φυλακών.

>>>>Διαβάστε επίσης:Νέα παρέμβαση δικηγόρων Άννας: Σοβαρό θέμα τάξης για ΝΥ<<<<<

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η κα. Αριστοτέλους «υπάρχει μεγάλη απογοήτευση όταν σε μια καθαρή πράξη διαφθοράς ο ποινικός ανακριτής διαπίστωσε κατάχρηση εξουσίας και συνωμοσία από ένα ανώτερο αξιωματικό της Αστυνομίας και η οποία στρεφόταν εναντίον μας».

Σημειώνεται ότι η κα Αριστοτέλους βρίσκεται στη διεύθυνση των Κεντρικών Φυλακών από τα τέλη Οκτωβρίου 2014 όταν μετακινήθηκε από το Γραφείο του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και της ανατέθηκε η αναδιοργάνωση των Φυλακών.

Εξάλλου, το Υπουργείο Δικαιοσύυνης εξέδωσε ανακοίνωση την Τρίτη όπου επιβαεβαιώνει ότι μελετάται το αίτημα των Αριστοτέλους και της ανώτερης λειτουργού Αθηνάς Δημητρίου για απόσπαση και με την επάνοδο της κ. Αριστοτέλους στα καθήκοντα της, θα γίνει συνάντηση ώστε να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα. Μέχρι την τελική έκβαση του αιτήματος, η κ. Αριστοτέλους και η κ. Δημητρίου παραμένουν στις θέσεις και τα καθήκοντά τους.

Home