Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Επιστολή μαθητών στον Υπ. Παιδείας για λιποθυμίες σε σχολεία

Offsite Team -
17.09.2020 - 13:08

Επιστολή μαθητών στον Υπ. Παιδείας για λιποθυμίες σε σχολεία

Thumbnail
Ζητούν λύση για το πρόβλημα της μάσκας

Επιστολή για τις λιποθυμίες μαθητών σε σχολεία έστειλε η ΠΣΕΜ, ζητώντας να εξεταστεί το σοβαρό ζήτημα και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να λυθεί.

Αυτούσια η επιστολή

Έντιμε κύριε Υπουργέ,

Σας αποστέλλουμε αυτή την επιστολή για να σας εκφράσουμε την αγανάκτηση μας για τα περιστατικά λιποθυμιών που παρατηρήθηκαν σε Γυμνάσια και Λύκεια της Κύπρου στις 16 Σεπτεμβρίου.

Δυστυχώς όπως προβλέψαμε η χρήση μάσκας σε συνδυασμό με τις υψηλές θερμοκρασίες και την αφόρητη κατάσταση στις αίθουσες των σχολείων μας, δημιουργούν προβλήματα στους μαθητές. Θεωρούμε ότι σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας και την επιδημιολογική ομάδα να βρείτε λύση για αυτό το πρόβλημα, γιατί πολλοί μαθητές ασφυκτιούν λόγω του συνδυασμού των πιο πάνω παραγόντων. Αντιλαμβανόμαστε ότι γίνεται ότι είναι δυνατόν για να περιορίσουμε τον κίνδυνο εξάπλωσης του κορωνοϊού. Οφείλει όμως η πολιτεία να κάνει ότι είναι εφικτό για να προστατεύσει τους μαθητές.

Σας παρακαλούμε όπως εξετάσετε άμεσα αυτό το σοβαρό ζήτημα και κάνετε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να λυθεί. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.  

Home