Επιτέθηκε σε αστυνομικό και ασθενοφόρο μετά από τροχαίο

Επιτέθηκε σε αστυνομικό και ασθενοφόρο μετά από τροχαίο

Επίθεση εναντίον αστυνομικού, επίθεση εναντίον οδηγού ασθενοφόρου

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 4.25 χθες το απόγευμα, ενώ 36χρονος οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας, έχοντας ως συνεπιβάτη 35χρονη, σε κάποιο σημείο του δρόμου παρά την Κόσιη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, η κοπέλα έπεσε από τη μοτοσικλέτα με αποτέλεσμα να συρθεί στην άσφαλτο. 

Μόλις ο 36χρονος αντιλήφθηκε την πτώση της κοπέλας, επέστρεψε για να τη βοηθήσει. 

Ταυτόχρονα, περιπολικό της Αστυνομίας που βρισκόταν λίγο παρακάτω για τροχονομικούς ελέγχους, κινήθηκε προς το σημείο όπου βρισκόταν η κοπέλα για βοήθεια. 

Μόλις το περιπολικό έφθασε στη σκηνή, ο 36χρονος φέρεται να άρχισε να φωνάζει και να βρίζει τους αστυνομικούς ενώ με τα χέρια του κτύπησε το καπό του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να προκαλέσει ζημιές. 

Ταυτόχρονα, επιτέθηκε εναντίον του αστυνομικού κτυπώντας τον με γροθιές στο κεφάλι. 

Λίγα λεπτά αργότερα έφθασε στη σκηνή ασθενοφόρο για να παραλάβει την 35χρονη. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας μόλις αντιλήφθηκε τον 51χρονο οδηγό του ασθενοφόρου, κινήθηκε προς το μέρος του και με το προστατευτικό κράνος, τον κτύπησε στο αριστερό μάγουλο ενώ στη συνέχεια, με γροθιά στο κεφάλι. 

Τελικά το ασθενοφόρο παρέλαβε την κοπέλα και την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ενώ στη συνέχεια, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου κρατήθηκε για νοσηλεία αφού φέρει εγκαύματα λόγω τριβής στην άσφαλτο.

Ο αστυνομικός φέρει ερυθρότητα στο λαιμό, εκδορές στο χέρι και πόνο στα πλευρά ενώ ο οδηγός του ασθενοφόρου, φέρει κακώσεις κεφαλής και αυχένα.

Ο 36χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση. Από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι τόσο ο 36χρονος όσο και η 35χρονη έφεραν προστατευτικά κράνη. 

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίπου συνεχίζει τις εξετάσεις.  

Home