Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Έρευνες στην Αρχή Ραδιοτηλεόρασης για χρηματισμό μελών του Δ.Σ.

Offsite Team -
01.02.2019 - 07:19

Έρευνες στην Αρχή Ραδιοτηλεόρασης για χρηματισμό μελών του Δ.Σ.

Thumbnail
Με φόντο τις καταγγελίες καναλάρχη

Έρευνα διεξάγει η Αστυνομία στα γραφεία της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου, σε σχέση με καταγγελίες στις οποίες έχει προβεί καναλάρχης, για ενδεχόμενο χρηματισμό πρώην μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής.

Ερωτηθείσα από το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων σχετικά με την υπόθεση, η Πρόεδρος της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Ρόνα Κασάπη είπε πως η Αρχή ενημερώθηκε επίσημα από την Αστυνομία για την καταγγελία, και ότι το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων διεξάγει έρευνα στα γραφεία της Αρχής. Ανέφερε ακόμη πως η ίδια δήλωσε στην Αστυνομία πως "η Αρχή είναι στη διάθεση της Αστυνομίας για διαλεύκανση της υπόθεσης".

Πρόκειται για καταγγελία της οποίας αρχικά αποδέκτης ήταν ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης, ο οποίος είχε παραπέμψει το θέμα στον Γενικό Εισαγγελέα, Κώστα Κληρίδη.

Σε δηλώσεις του στις 17 Ιανουαρίου, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, είχε επιβεβαιώσει δημοσίευμα για την υπόθεση της εφημερίδας  «Ο Φιλελεύθερος», και ανέφερε ότι η Αστυνομία άρχισε την αξιολόγηση της όλης αλληλογραφίας και θα συνεχίσει με τη λήψη των καταθέσεων, αρχίζοντας μεταξύ άλλων, από την κατάθεση του παραπονούμενου.

Home