Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Έρχεται το καλοκαίρι - Άνοδος της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Offsite Team -
10.05.2019

Έρχεται το καλοκαίρι - Άνοδος της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες

Thumbnail
Ο καιρός μέχρι την Τρίτη

 

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με αυξημένες, κυρίως μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο μέχρι τη Δευτέρα, για να κυμανθεί πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Τρίτη θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

 

  Μέγιστη

Θερμοκρασία

Ελάχιστη

Θερμοκρασία

Σχετική

Υγρασία

Λευκωσία: 25°C 10°C 50%
Αεροδρόμιο Λάρνακας: 24°C 12°C 52%
Λεμεσός: 23°C 13°C 51%
Αεροδρόμιο Πάφου: 22°C 12°C 59%
Φρέναρος 23°C 13°C 54%
Πρόδρομος 13°C 4°C 88%
Πόλις Χρυσοχούς: 22°C 12°C 56%
Home