Έρχεται πάρκο για σκύλους στην Λεμεσό (ΣΧΕΔΙΑ)

Έρχεται πάρκο για σκύλους στην Λεμεσό (ΣΧΕΔΙΑ)

Τι θα περιλαμβάνει και πότε θα είναι έτοιμο το έργο

Της Μικαέλλας Μέσσιου

Εκτός από παραλίες για τους τετράποδους φίλους μας που ως γνωστών υπάρχουν, έρχεται και το πρώτο πάρκο για σκύλους στη Λεμεσό το οποίο θα είναι έτοιμο μέχρι το τέλος του 2020.

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για Ios <<<  

Που και πόσα θα στοιχήσει το έργο

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει εξασφαλίσει η ιστοσελίδα μας από τον Δήμο Λεμεσού, το πάρκο σκύλων θα βρίσκεται εντός της Δημοτικής Αγοράς στην Α’ Βιομηχανική Ζώνη Λεμεσού συνολικής έκτασης περίπου 1800 τ.μ. και θα στοιχήσει σαράντα Πέντε χιλιάδες (€45.000,00) ευρώ, ,με το έργο να χρηματοδοτείται από το Δήμο Λεμεσού.  

H πρόσβαση στο πάρκο θα γίνεται μέσω της οδούς Αγορά, πλησίον του περιφερειακού οδικού άξονα Κάθετου Λιμανιού

Τον υφιστάμενο χώρο αποτελούν ως επί τον πλείστων εσπεριδοειδή δέντρα, ενώ η ανατολική πλευρά απαρτίζεται σε όλο της το μήκος από κυπαρίσσια και πεύκους μεγάλου ύψους.

>>> Όλη η σημερινή επικαιρότητα <<<

Τι θα περιλαμβάνει

Το πάρκο θα έχει υψηλής προστασίας περίφραξη για την ασφάλεια τόσο των σκύλων και τόσο και των ιδιοκτητών τους, όπως και ειδικούς χώρους για τις ανάγκες τέτοιου πάρκου, όπως χώρους αφόδευσης και χώρους για τα απορρίμματα κάθε μορφής που θα προκύπτουν.​​​​, αλλά και παιχνίδια εκπαίδευσης σκύλων.  

Συγκεκριμένα βάσει των σχεδίων του έργου που έχει στην κατοχή της η Offsite στο πάρκο θα τοποθετηθούν τέσσερα είδη παιχνιδιών. 

Δείτε τα σχέδια για το κάθε παιχνίδι

tipoi-pexnidion-sxedio

Μιλώντας και με τον Δήμαρχο Λεμεσού, Νίκο Νικολαΐδη μας ανέφερε ότι οι εργασίες για την κατασκευή του πάρκου θα αρχίσουν αφού ολοκληρωθεί η προθεσμία προσφορών(ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 17/7)και το έργο αναμένεται να είναι έτοιμο πριν το τέλος του έτους 2020.

>>> Ροή Ειδήσεων Offsite <<<

Δείτε παρακάτω όλα τα σχέδια του πάρκου για σκύλους στη Λεμεσό:

1

katopsi

perifraksi

5

*κύρια φωτογραφία αρχείου

Home