Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Έρχεται πτώση της θερμοκρασίας – Η πρόγνωση του καιρού

Offsite Team -
30.10.2022 - 06:59

Έρχεται πτώση της θερμοκρασίας – Η πρόγνωση του καιρού

Πόσο θα πέσει η θερμοκρασία απόψε

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο αργότερα κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, ενώ στα ανατολικά και νότια ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Αργότερα θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά στα νότια δυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά και αργότερα στα βόρεια λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειανατολικοί αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, και αργότερα ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος ωστόσο τις απογευματινές ώρες θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά.

Την Τετάρτη αυξημένες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση κατά το τριήμερο για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.  

ΠΗΓΗ: Τμήμα Μετεωρολογίας Κύπρου

Home