Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Έρχεται πτώση της θερμοκρασίας - Ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Offsite Team -
12.11.2022 - 07:19

Έρχεται πτώση της θερμοκρασίας - Ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Αραιή σκόνη στην ατμόσφαιρα

Βορειοανατολικό ρεύμα αέρα επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα μέχρι την Κυριακή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που αρχικά στα βόρεια και αργότερα κυρίως στα ορεινά, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ και σύντομα στα ανατολικά, στα νότια και τοπικά στα βόρεια, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα δυτικά, λίγο ταραγμένη στα νότια και βόρεια παράλια και μέχρι ταραγμένη στα ανατολικά παράλια. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 24 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 26 στα νότια παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

>>>>Διαβάσετε επίσης: Ισχυροί άνεμοι στο μενού του καιρού - Έρχεται άνοδος θερμοκρασίας<<<<

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 12 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 16 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Τρίτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ αργότερα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις.

Την Κυριακή η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ μέχρι την Τρίτη αναμένεται σταδιακά μικρή πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

Home