Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Έρχεται σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας

Offsite Team -
05.12.2022 - 17:15

Έρχεται σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας

Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο καιρού

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ από την Τρίτη αναμένεται ασθενής χαμηλή πίεση.

Απόψε, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά σταδιακά θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και κυρίως στα δυτικά και βόρεια παράλια πιθανό να σημειωθούν λίγες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι το πρωί μερικώς συννεφιασμένος με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών κυρίως στα δυτικά και στα βόρεια παράλια, ωστόσο αργότερα αναμένεται να καταστεί στις περισσότερες περιοχές κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικά βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως μεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα παράλια. Τις αυγινές ώρες αναμένεται τοπικά, κυρίως σε περιοχές του εσωτερικού, να σχηματιστεί αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και ενδέχεται να πέσουν τοπικά μεμονωμένες βροχές, ενώ το βράδυ της Πέμπτης αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά από τα δυτικά και βόρεια και αργότερα πιθανό και σε άλλες περιοχές του νησιού.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά τόπους κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται νωρίς το πρωί μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες, με τα φαινόμενα να εξασθενούν σταδιακά και να περιορίζονται αργότερα κυρίως σε μεμονωμένες βροχές.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση την Τετάρτη και μη αξιόλογη μεταβολή την Πέμπτη για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές. Την Παρασκευή, αναμένεται μικρή άνοδος στη θερμοκρασία και θα κυμανθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Home